Hem hoşgeldin, hem de hadi yolun açık olsun arkadaşım

Sağlam git, sağlam gel. :cat:
Dileklerin için sağol arkadaş. Umarım herşey güzel geçer. Ya biliyormusun ne yol ne hava nede başka bir şey yıldırabilir beni ama şu kasaba içinden geçerken ki köpeklerden ödüm kopuyor. inşallah onlardan biri başıma dert olmaz tek düşündüğüm o. Yandan motora saldırıp direkt adamın baldırına geliyorlar. Dursan bir türlü gazlasan bir türlü.
34 yaşındayım bende 14 sene içimden atamadım.aramıza hoş geldiniz.umarım düşündüğünüz yolculuğu sağ salim tamamlarsınız:rendeer: :rendeer: :rendeer:
hoşbulduk, Evet 20 sene motora binmeyen benim gibi biri gördüğün gibi 20 sene sonra çocuklar ünüversteye ben direkt tekrar motor üstünde buldum tekrar kendimi. bu hastalık adamı bırakmıyor.motorun büyüğünde süratinde (eh fazla) gözüm yok ama zevk için özellikle şehir dışında dolaşmaya bayılıyorum.hafta sonları motordan sonra pazartesi sabahı arabaya binince kendimi konserveye sıkışmış gibi hissediyorum.
aramıza hoşgeldin abi senin de engin düşüncelerini bize aktarırsın artık iyi yolculuklar bide ben alabilsem şu motoru
hoşbulduk , dilerim arzuna en kısa zamanda kavuşursun ama fazla kasma kendini biliyorsundur kovalanan şeyler kaçar.
:cat: aramıza hoş geldin :cat:
cbr125 topiğine yazarsan eger daha fazla yardım alabilirsin
hoşbulduk deer 152 . tavsiyen için sağol. acemiyiz forumda idare edin.
ben cbr la çok yorulacağını düşünüyorum ama tabiki herşeye değer o motorun sesini duymak, rüzgarı yemek viraajlara girmek şimdiden kolay gelsin
bende yorulacağımı düşünüyorum ama şubattan beri her hafta sonu kendimi geliştirmeye çalışarak bindim. ilk önce şileye gittim geldim. ondan sonraki hafta sapancaya gittim . ondan sonra abantı gezdim ve son olarakta Tekirdağa castroya gittim. Eh artık herhalde 500 km dayanırım. bakalım benmi cbr yi bıktıracağım omu beni.
arkadaşım hoş geldin :rendeer:
madem istanbuldasın müsaitsen bu hafta yapacağımız geziye katılman bizi çok memnun eder ??
merhaba çok çok isterdim ama bu hafta sonu yurtdışından yabancı müşteriler gelecek salı gününe kadar onlarla beraberim. hafta içi gelmedilerde hafta sonunu buldular. ben tekstil ihracaat işi ile uğraştığım için malum işimiz bu.ama kısmet başka bir zamana. Nereye gidecektiniz ?