Küsüratları tam hatırlamıyorum. Gv 250 yı 3.000 kmlerde aldım 3. sahibiydim. 22.000 lerde sattım. Gt 250 yi de 4.000 km gibi aldım 2. sahibiydim ve 33.000 km de sattım. Benden sonra kaç el değiştirdi bilmiyorum ama şu anda comet forumdan bir arkadaşda ve 46.000 kmlerde
http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/105660-yeni-motosikletim-gt-250-a.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Şuan motorum yok almamak için kendimi zor turuyorum. Eğer hergun işe gidip gelecek olsam Düşünmeden alacagım tek marka Hyosung yada yenı adıyla st kanuni.
Surekli kullandım ben bu motorları işe gidip gelirken. Birkez tamirciye gitmedim. Şuan sana kampanya var sanırım. gv 250 8250 TL Bu motoru alıp guzel bir ön cam taktırdıktan sonra kışın da rahatlıkla binebilirsiniz. Eğer trafik varsa güzergahınızda gv yorucu olur onun yerıne gt onerırım.
Ayrıca bakımlarını da kendınızın yapmasını tavsiye ederım. Cunku bu motorun bakımı cok kolay ve ucuz. Yağ değişimi ve filtre değişimi çok basit. Ne alırsanız alın şimdiden hayırlı ugurlu olsun. Saygılar..