- Konu Yazar
Tüm motorsiklet gönüldaşlarına merhaba. 47 yaşında, İstanbul'da her gün işe giden gelen ortalama bir vatandaşım. 1988 senesinde 78 model bir Vespa ile başlayan motor aşkım kah sahip olduğum, kah emanet bindiğim, 500'lük bir Honda, VN1500, R1100GS gibi motorlarla devam etti. Sonra evlilik çocuk felan yıllar geçti, 2006 senesinde işe gidip gelmek için sıfır bir Mondial 150HS aldım. Sağnak yağmur ve kar hariç, her gün köprü geçmeli (ehliyet var) işe gitmeli gelmeli bindim. Motorun canı çıktı, geçen ay rahmetlinin cenazeyi kaldırdım. Scooter almak istemiyorum, motora binmeyi özledim. Para imkanları da sınırlı... 3 gündür internette ha babam forumlardayım, o mu bu mu, CBF 150, CBF 250, CBR 125, 250, YBR'dir, Hyosung'dur, Apache'dir derken kafam darma duman oldu:
CBF 150: 6 yıl sucu motoruna bindim, bi 3-5 yıl da kurye motoruna binmek istemiyorum. (Gücenme yok
)
CBF 250: Parçaları pahalı
CBR 125: Boy 1.80 kilo 85, sirkde bisiklete binen ayılar gibi kalmak var, bel ağrısı???
CBR 250: parası bana kalın gelir
Hyosung: arıza,krank şu bu okudum canım sıkıldı
YBR125, 250: belirli bir fikrim yok...
Vs, vs...
5-6 bin TL seviyesinde, şehir içinde bineceğim, tamirciyle çok mesai yapmayacağım, binerken de az da olsa bana keyif verecek, ruhu olan bir motor arıyorum. Bana fikir verirseniz çok memnun olurum.
Herkese esenlik ve sağlık dolu günler diliyorum.
Kerem
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------
Konuyu açtıktan sonra baktım, baya uzun olmuş, hayat hikayesi gibi.... Kusura bakmayın
)
CBF 150: 6 yıl sucu motoruna bindim, bi 3-5 yıl da kurye motoruna binmek istemiyorum. (Gücenme yok
CBF 250: Parçaları pahalı
CBR 125: Boy 1.80 kilo 85, sirkde bisiklete binen ayılar gibi kalmak var, bel ağrısı???
CBR 250: parası bana kalın gelir
Hyosung: arıza,krank şu bu okudum canım sıkıldı
YBR125, 250: belirli bir fikrim yok...
Vs, vs...
5-6 bin TL seviyesinde, şehir içinde bineceğim, tamirciyle çok mesai yapmayacağım, binerken de az da olsa bana keyif verecek, ruhu olan bir motor arıyorum. Bana fikir verirseniz çok memnun olurum.
Herkese esenlik ve sağlık dolu günler diliyorum.
Kerem
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------
Konuyu açtıktan sonra baktım, baya uzun olmuş, hayat hikayesi gibi.... Kusura bakmayın