Yılbaşında Napıyosunuz?

Yamur,kar yağmassa motosikletimle boğaza karşı giricem yeni yıla.12-den sonrada belki arkadaşlara kaçarım

Carrefour Prestij Yıl başı Paketini satmış bulunuyorum arkadaşlar 159 Tl ye aldım Hiç bir yerde Kalmamış Bi Akrabaya 190 tl ye bırakdım :)
Bugunde Gittim Metro Premium Yılbaşı Sepeti Aldım Normalde oda 179 tl idi Bana Mı özel nedir 169 Tl ye kestiler Çok Mutluyum :flower:
İçinde Metrodan alsan bile 288 Tl Başka yerden 300 ve üzeri Tl lik Yiyecek ve İçecek Mevcut , Bunuda 220 tl verene vercem :pl:
Olmadı Yılbaşından sonra her gün Farklı bir kafa yaşarız :)
Not:Allahın adamları içine 3 Tane Şarap koyacağınızıa 1 tanesinin Yerine Votka Kataydınız Şarapla Aynı fiyat zaten Şaraplar 30tl ,40 tl arası fiyatları :jocolor:

Abi millet eğlenio gezio tozuyo valla çok dokundu :salut: Biz gene P-T-T yapcaz herhalde :pr:

yılbaşlarında hayatta dışarı çıkmam sadece yılbaşlarında değil hiç bir özel günde veya kutlamada çıkmam
(29 ekimi karıştırmayın o başka bir macera konusu)
türkiyede özellikle içkili kutlama yapılacaksa ölüme en yakın olduğunuz andır
hele hele bizimkiler ağzıyla değil de ..... la içtiği için sizi öldürecek veya yaralayacak hamleyi kimin yapacağını tahmin bile edemezsiniz

yılbaşlarında hayatta dışarı çıkmam sadece yılbaşlarında değil hiç bir özel günde veya kutlamada çıkmam
(29 ekimi karıştırmayın o başka bir macera konusu)
türkiyede özellikle içkili kutlama yapılacaksa ölüme en yakın olduğunuz andır
hele hele bizimkiler ağzıyla değil de ..... la içtiği için sizi öldürecek veya yaralayacak hamleyi kimin yapacağını tahmin bile edemezsiniz

Çok Doğru bir tesbit Bizim Milletimiz Ağzı İle değil G... ile içiyor
Ya içeceksin Tadında Bırakacaksın Ya İçeceksin Sağlam Kalacaksın (Misal ben) ,Yada İçmeyeceksin hemşerim
Hani derler ya İçelim Güzelleşelim Bu her insan için aynı olmuyor Bazıları İçince sapıtıyor,Garson Olmam sayesinde En Elit insanıda göçrdüm ,En Hanzoyuda İçinde ikiside Hayvanlaşıyor
Hani derler ya Hızlı gitmek Önemli değil O hızda durabilmen önemli diye
Bende diyorum Ki Çok içmek Önemli Değil Tadında Bırakabilmek Önemli :king:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ruslarla pişti oynayacağım :flower::queen::pl:

Ben yat istimasindan sonra uyumayi planliyorum:)

Ekleme: gecen sene yat istimasindan once uyumustum :)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ferhat pişti 4 üncü lazım mı?:cherry:

sen çalışıyorsun abi... 2 ye tek ben oynayacagım... haklarından gelirim merak etme... :queen:
geçen ay pişti öğrettiğim beni yenmişti ama acemi şansı işte... :pr::p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Niyetin manaya katkısının çok önemli olduğu bir dine mensubum çok şükür.Doğru bulduğum açıklama,paylaşmak istedim...

Hatipoğlu'na yılbaşı kutlamak caiz mi sorusu
İlahiyat profesörü Nihat Hatipoğlu, Habertürk ekranlarında yılbaşı kutlamalarına ilişkin soruları yanıtladı.

YILBAŞI KUTLAMAK CAİZ Mİ?
Her yılbaşında olduğu gibi bu yılbaşında da gelen "Yılbaşı kutlamak caiz mi?" sorusu Hatipoğlu'na yine soruldu.

Nihat Hatipoğlu, Hz. İsa'nın doğumunun müslümanlarca da kutlanabileceğini ancak bu kutlamaların içki içerek kutlanmasının yanlış olduğunu vurguladı.

"HZ. İSA'NIN DOĞUMU VİSKİ İLE KUTLANMAZ"
Nihat Hatipoğlu şöyle konuştu;

"Eğer Hz İsa'nın doğum gününü kutlayacaksak, o buna değer. Ancak bunu içki içerek kutlamamalıyız. Sınırı aşan bir görüntü ile Hz. İsa karşılanmamalı. Biz peygamberimizin doğumunu nasıl kutluyorsak, Hz. İsa için dua ederek, Kur'an okuyarak onu anabiliriz. Hazreti İsa'yı, kendisinin bile kabul edemeyeceği şekilde karşılamak doğru değil.

BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDE NOEL BABA YOK
Bizim kültürümüzde Noel Baba yoktur. Bizim kültürümüzde Nasreddin Hoca var, Karacaoğlan var vs. Gençlerimize öğretilme anlamında bunlar örnek verilmelidir. Batı bir geleneğini bize servis ediyor. Bir sistem içerisinde, Noel Baba ile, çam ağacı ile bize servis ediyor. Peygamberimiz de onlardan olmamasına rağmen bir kavme benzemeye çalışan insanları uyarıyor."

Niyetin manaya katkısının çok önemli olduğu bir dine mensubum çok şükür.Doğru bulduğum açıklama,paylaşmak istedim...

Hatipoğlu'na yılbaşı kutlamak caiz mi sorusu
İlahiyat profesörü Nihat Hatipoğlu, Habertürk ekranlarında yılbaşı kutlamalarına ilişkin soruları yanıtladı.

YILBAŞI KUTLAMAK CAİZ Mİ?
Her yılbaşında olduğu gibi bu yılbaşında da gelen "Yılbaşı kutlamak caiz mi?" sorusu Hatipoğlu'na yine soruldu.

Nihat Hatipoğlu, Hz. İsa'nın doğumunun müslümanlarca da kutlanabileceğini ancak bu kutlamaların içki içerek kutlanmasının yanlış olduğunu vurguladı.

"HZ. İSA'NIN DOĞUMU VİSKİ İLE KUTLANMAZ"
Nihat Hatipoğlu şöyle konuştu;

"Eğer Hz İsa'nın doğum gününü kutlayacaksak, o buna değer. Ancak bunu içki içerek kutlamamalıyız. Sınırı aşan bir görüntü ile Hz. İsa karşılanmamalı. Biz peygamberimizin doğumunu nasıl kutluyorsak, Hz. İsa için dua ederek, Kur'an okuyarak onu anabiliriz. Hazreti İsa'yı, kendisinin bile kabul edemeyeceği şekilde karşılamak doğru değil.

BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDE NOEL BABA YOK
Bizim kültürümüzde Noel Baba yoktur. Bizim kültürümüzde Nasreddin Hoca var, Karacaoğlan var vs. Gençlerimize öğretilme anlamında bunlar örnek verilmelidir. Batı bir geleneğini bize servis ediyor. Bir sistem içerisinde, Noel Baba ile, çam ağacı ile bize servis ediyor. Peygamberimiz de onlardan olmamasına rağmen bir kavme benzemeye çalışan insanları uyarıyor."
Elhamdülillah ibretlik paylaşım :queen: İçki içmeyelim kafa keselim ??müslüman?? araplar gibi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elhamdülillah ibretlik paylaşım :queen: İçki içmeyelim kafa keselim ??müslüman?? araplar gibi.

Din kişilerin değil kişiler dinin mensubudur.İnsanın algı mekanizması çok önemlidir; siz dinimizin doğruların yaşamınıza aksettirdiğiniz sürece değil araplar komşunuz bile sizi sarsamaz.

malum emir kuluyuz çalışacaz mecbur :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------

:farao:
islam dininin böyle birşey emretmediğini sen de biliyorsun

Yeni yıl kutlayan bizlere Hristiyan alemi g..tü ile gülüyordur.. Evinizde oturun sakin sakin ertesi gün tatil zaten. O gün bişeyler yaparsınız. Hem Sahte içki olayları falan çok fazla içecekseniz de yine evinizde için alın büyük bir marketten Alkolünüzü evde tüketin ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar