Yıkılan Hayaller !

Arkadaş kim üzerine alınırsa alınsın ama nedir bu yahu!!?? 17 yaşında bir genç adam sıkıntısını derdini burada paylaşmış demediğiniz laf kalmamış... 17 yaşında yahu... nedir bu milletin çoluk çocukla gençlerle alıp veremediği...? her halde hata yapacak, her halde yanlış yapacak incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri bahane edecek üzülecek kafaya takacak.... sitede her gün böyle 3-5 konu açılıyor mutlaka takacak bir şey buluyorsunuz... fırçalar dalga geçmeler vs... ayıptır yahu...uyaracaksanız da o çocuğu, genci uygun bir dille uyarın babanızın oğlu değil kimse ( değil babanızın oğlu kendi oğlunuz bile olsa bir kişiyi uyarırken doğru bir dil kullanın ki uyarınızın bir anlamı bir etkisi olsun )

Büyüklerinden ne gördülerse aynısını kendilerinden küçüklere yapıyor bizim insanımız. Delikanlı bi insana abilik ablalık yapacaklarına kin ve nefret aşılıyorlar.

Dürüstçe cevap verin, bu yaşta kaç kişi ailesinin karşısına böyle bi konu için dikildi.

Konuyu açan kardeş, dert etme, en fazla 2 ay geç alırsın ehliyeti. 2 ay hiç de uzun bi zaman değil.

Ben seni anlıyorum.
2 sene önceye kadar bende aynı senin durumdaydım. Gözüm Motordan başka birşey görmüyordu.
Ailemden izin alamadığım için motorum yoktu , yoldan geçen pizzacı kuryelere dahil büyük bir hevesle bakıyordum.
PEMBE bir elektrikli scooter e dahi razıydım evet :) Ailem hala bu lafımı hatırlatır bana.

Şuanda benim için öncelik MOTOSİKLET.
Tpkı senin dediğin gibi.
Farklı yorumlar gelmiş , yok 17 yaşındasın kızı düşünmüyorsan psikoloğa git gibi.
Bende 18 yaşındayım şuan motor mu kız mı dersen düşünmeden motor derim.
Motor dan tek önemli olan AİLEMDİR. Derslerim dahi önemsiz o derece bağlıyım :)

Türkçe konusunda kesinlikle Oğuz abi gibi düşünüyorum.Ha Oğuz abi kadar sert söylemeyeceğim ama cidden herkesin okuduğu bir platforma yazı yazıyorsanız noktalama işaretlerine dikkat etmelisiniz. Bu aynı zamanda okuyucu sayısınıda arttırır, buda sizin yararınızadır.

İyi Akşamlar.
Yorumun icin teşekkürler simdiki motorun ne peki ?

Büyüklerinden ne gördülerse aynısını kendilerinden küçüklere yapıyor bizim insanımız. Delikanlı bi insana abilik ablalık yapacaklarına kin ve nefret aşılıyorlar.

Dürüstçe cevap verin, bu yaşta kaç kişi ailesinin karşısına böyle bi konu için dikildi.

Konuyu açan kardeş, dert etme, en fazla 2 ay geç alırsın ehliyeti. 2 ay hiç de uzun bi zaman değil.
İnsallah abicim almak kısmetse

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------

İlk motorum mondial 150 mash ti.
Şuan Honda cbr 250r kullanıyorum.

İnsallah birgün benimde olur Allah kazadan beladan korusun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar