Yıkadıktan Sonra Çalışmıyor !

Selamunaleykum.

Arkadaşlar motorum 2 dir yıkdıktan sonra çalışmamaya başladı . Kuruduktan sonra çalıştırabiliyorum. Bi yerinden su alıyor ama bulamadım . Hava filtresi büyük ihtimal ama o da muhafazası çok iyi . Motorum 125 mg . sizce başka nerden olabilir fikri olan varsa şimdiden ALLAH c.c razı olsun diyorum.. :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tazyikli su ile mi yıkatıyorsun

_w_

Ayaklık müşüründe problem olabilir. Ayaklık müşürünüde kontrol edin.

MR de deponun altında solda oluyor seninkinde nerde bilmiyorum ama muhtelemen aynı yerdedir. Ateşleme bobinin soketinden su alıyordur. Silikon gibi bişeyle yalıtım yap. Daha bişey olmaz.

Selamunaleykum.

Arkadaşlar motorum 2 dir yıkdıktan sonra çalışmamaya başladı . Kuruduktan sonra çalıştırabiliyorum. Bi yerinden su alıyor ama bulamadım . Hava filtresi büyük ihtimal ama o da muhafazası çok iyi . Motorum 125 mg . sizce başka nerden olabilir fikri olan varsa şimdiden ALLAH c.c razı olsun diyorum.. :cat:

yıkama esnasında buji ıslandığı zaman kesinlikle çalışmaz.. yıkama işlemi bittiği zaman buji kablosunu sök ve kurula hava tut.. sonra tak ve marşa bas

aynı sorun bende de var ama çözüm arayıp uğraşmadım bile .baktım ki yıkadıktan sonra çalışmıyor alıyorum 2. vitese azıcık ittirip vurduruyorum çalışıyor :) ama sebebi bujiye su kaçmasından

bir süre bekledikten sonra çalışır kardeşim dert etme sebebi belirtilmiş zaten burada büyük ihtimalle buji ıslandığından kaynaklanıyordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar