YGS

türkçe gerçekten zordu yaw neyse 400 puan gelse yeter üstünde gözüm yok

Sosyal çok basitti.Türkçe paragrafları uzundu.Matematik zaman istiyordu.Fen'e fazla vakit ayıramadım.Türkçe ile Sosyali bitirdiğimde sınavın bitmesine 40 dakika kalmıştı :)

Olmadiki bir şifremiz bu sene fazla aramada yapmadılar alet falan çok rahat sokulurdu yani sınava :mrgreen:

_w_

türkçe güzeldi fakat türkçeden sonra matematiğe geçince başımda dönmeler başladı ve ellerim titredi bırakıp çıkacaktım salondan. başım döne döne yapabildim.
Bir meslek lisesi olarak
türkçe uzun ama basitti
matematik: matematiği dil bilgisine çevirmişler resmen. Matematiğin dilini ilk kez geometride görmüş oldum. 6 soru felan çok basitti fakat poblemde çok soruyu uzattıkça uzatmışlar kadam karıştı.
sosyal : genel olarak felsefede bilgi soruları hariç güzeldi.
fen: kimya sorualrı çok basitti fizikte basitti ama Sayaç sorusunu bildiğim halde yanlış işaretledim

sonuç: Bir meslek lisesi olarak bölümümüzün öğretmenliğine gitmek bir mucize niteliği taşımakta..:thumright. Şerefsizler meslek liselerini düşünmüyor.. MYO ya gidip 2 yıl okuyup çıkıp boş boş gezineceğiz... :salut:

Son olarak varsa diğer arkadaşlardan da yorumları alalım...
o değilde hiç bir sınavda başım dönmezdi elim titremezdi hayret yav :jocolor:

sizin durumlar iyi ya benim sabah kaltım ishalim hemde en sıvısından.sınava 2 dk kala yaptım.sınavın 20. dakikasında bir geldi anam off türkçe sosyal bitti mat ve fen'e bakamadım yapamadım odaklanamadım sorulara hemde o kadar kolay sorular rahat ege bilgisayar mühendisliği kazancak olan ben bi bok olmucak :( seneye artık nerden geldi bu ishal anasını satam bitirdi hayatımı.ben bir yıl çalıştım bu sınav için bi bok uğruna gitti nasıl yanıyorum anlatamam size.

Bende girdim bugün matematik çok zor geldi diğerleri basitti inşallah herkez istediği yeri kazanır sonuçlar ne zaman açıklanır bilgisi olan varmı

türkçe güzeldi fakat türkçeden sonra matematiğe geçince başımda dönmeler başladı ve ellerim titredi bırakıp çıkacaktım salondan. başım döne döne yapabildim.
Bir meslek lisesi olarak
türkçe uzun ama basitti
matematik: matematiği dil bilgisine çevirmişler resmen. Matematiğin dilini ilk kez geometride görmüş oldum. 6 soru felan çok basitti fakat poblemde çok soruyu uzattıkça uzatmışlar kadam karıştı.
fen: kimya sorualrı çok basitti fizikte basitti ama Sayaç sorusunu bildiğim halde yanlış işaretledim

sonuç: Bir meslek lisesi olarak bölümümüzün öğretmenliğine gitmek bir mucize niteliği taşımakta..:thumright. Şerefsizler meslek liselerini düşünmüyor.. MYO ya gidip 2 yıl okuyup çıkıp boş boş gezineceğiz... :salut:

MYO da bölümü güzel şeçersen boşta filan kalmazsın benim bölümüm Biyomedikal cihaz teknolojisi çoğu 4 yıllıktan iyi iş bulma imkanımız var :)

Lanet olası sınav yüzünden kalp krizi geçirip vefat edenler olmuş ya.Şimdi haberlerde izledim.

Böyle eğitim sisteminin ben ...............................................................

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Herkesin dediği gibi türkçe çok zordu ve anlaşılmazdı. 30-35 dk da bitiren ben 55-60 dkmı harcadım.. Matematik bittiğinde 35 dk'nız kaldı dediler.
Hemen fene geçtim biyolojinin son sorusunu işaretledim.. Süreniz bitti dediler.
Yani sosyale bakamadım bile..
Neyse hayat felsefem: Kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek.
Her zaman da uygularım.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
umarım hakkına hayırlısı olur :)

Bir meslek lisesi olarak
türkçe uzun ama basitti

türkçe kolay mıydı :sunny: bie eşit ağırlıkçı olarak matematik sosyalden yanlış beklemiyorum ama türkçe ne olur bilmem

bende türkçeden 25 net zor yaparım
mat.dan 10 net çıkar garanti
sosyalin yarısını yapabildim sınavda başım döndü yaw aynı soruları okuyom okuyom anlamıyom

denk geldim de aklıma siz geldiniz...

536713_303465346393254_125876104152180_763270_1199000428_n.jpg

_w_

@ReiZzZ

Yani bana göre denemelerde yaptığım gibi geldi 28 net var türkçeden. siz matematikten hiç yanlış beklemiyorum diyosunuz :) benim matematiğim denemelerde 26 net yapabilmeme rağmen , sınavda 15 felan gelecek. Yani Benim yaptığım kıyaslama kendime göre denemelerle aynı geldi türkçe. Örnek vermek gerekirse mesela türkeçden 32 felan yapmışınızdır.Fakat iyi gelmemiş diyorsunuzdur. ama bana göre 32 net muhteşem bişey..:thumleft:. yani hedeflere göre değişiyor bu kolay-zor mevzusu.:)

@kingcüneyt
Hocam dediğin gibi artık sağlığa gimeye çalışcaz bakalım...

5 yilin ardindan girdim sinava turkce zor geldi ne yalan soyleyeyim 30 gelir heralde
Matematikten 20 yaptim
Sosyal cocuk oyuncagi idi sadece cografyada nem bagil nemli bi soru vardi yillar sonra cikmis aklimdan
Felsefe kasti
Fene bakmadim bile
Baraji gecmek icin minimum ne yapmak gerekiyor ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar