MYO da bölümü güzel şeçersen boşta filan kalmazsın benim bölümüm Biyomedikal cihaz teknolojisi çoğu 4 yıllıktan iyi iş bulma imkanımız vartürkçe güzeldi fakat türkçeden sonra matematiğe geçince başımda dönmeler başladı ve ellerim titredi bırakıp çıkacaktım salondan. başım döne döne yapabildim.
Bir meslek lisesi olarak
türkçe uzun ama basitti
matematik: matematiği dil bilgisine çevirmişler resmen. Matematiğin dilini ilk kez geometride görmüş oldum. 6 soru felan çok basitti fakat poblemde çok soruyu uzattıkça uzatmışlar kadam karıştı.
sosyal : genel olarak felsefede bilgi soruları hariç güzeldi.
fen: kimya sorualrı çok basitti fizikte basitti ama Sayaç sorusunu bildiğim halde yanlış işaretledim
sonuç: Bir meslek lisesi olarak bölümümüzün öğretmenliğine gitmek bir mucize niteliği taşımakta..:thumright. Şerefsizler meslek liselerini düşünmüyor.. MYO ya gidip 2 yıl okuyup çıkıp boş boş gezineceğiz... :salut:
Son olarak varsa diğer arkadaşlardan da yorumları alalım...
o değilde hiç bir sınavda başım dönmezdi elim titremezdi hayret yav :jocolor:
[url]http://img856.imageshack.us/img856/9807/gemiolsun.jpg[/URL]
Hayırlısıyla bu günü de atlattık.. Geçmiş olsun.
türkçe kolay mıydı :sunny: bie eşit ağırlıkçı olarak matematik sosyalden yanlış beklemiyorum ama türkçe ne olur bilmemtürkçe güzeldi fakat türkçeden sonra matematiğe geçince başımda dönmeler başladı ve ellerim titredi bırakıp çıkacaktım salondan. başım döne döne yapabildim.
Bir meslek lisesi olarak
türkçe uzun ama basitti
matematik: matematiği dil bilgisine çevirmişler resmen. Matematiğin dilini ilk kez geometride görmüş oldum. 6 soru felan çok basitti fakat poblemde çok soruyu uzattıkça uzatmışlar kadam karıştı.
sosyal : genel olarak felsefede bilgi soruları hariç güzeldi.
fen: kimya sorualrı çok basitti fizikte basitti ama Sayaç sorusunu bildiğim halde yanlış işaretledim
sonuç: Bir meslek lisesi olarak bölümümüzün öğretmenliğine gitmek bir mucize niteliği taşımakta..:thumright. Şerefsizler meslek liselerini düşünmüyor.. MYO ya gidip 2 yıl okuyup çıkıp boş boş gezineceğiz... :salut:
Son olarak varsa diğer arkadaşlardan da yorumları alalım...
o değilde hiç bir sınavda başım dönmezdi elim titremezdi hayret yav :jocolor:
aynen roman gibi bir sürü paragraflı soru severim o sorularıda mokunu çıkarmışlardı çok karısık olmustu bu seferTurkce cok zordu yahu