Yerli üretim Ginger

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kısaca mucit kobi...
tebrik etmek gerekir...
faytonculuktan çıkıp bunu yapmak ticaret açısından ileriyi görmektir...
ikincisi bu daha ilk seri inanıyorum ki ilerki zamanlarda bu aleti dahada geliştirip uç noktalara taşıyabilirler...
lütfen kendi ürettiğimiz malı kötülemeden iyi taraflarını görelim...
yoksa devrim araçları gibi müzede bakarız ancak...

İyi güzel de, adam bildiğin elektrikli bisikletin parçalarıyla bu aleti yapmış. Gerekli malzeme olduktan sonra forumda bunu yapabilecek çok kişi var. Yani icat ettiği ya da geliştirdiği bir şey yok. Elektrikli bisikletin kasasını değiştirmek yaptığı. Ben aynı teknolojinin daha pahalıya satılan ve ayakta durulan modelini neden alayım? Yarı fiyatına oturarak gidebileceğim modelini alırım daha iyi. Gerçi ginger da fiyat/performans olarak gereksiz bir alet gibi ama en azından eşi olmayan bir teknoloji.

Yerli ginger değil de yerli R2D2 olmuş bu bence..Baksanıza..

0d1d162d85b929e4ddb0913f2c9ceeab_k.jpg

::koop::::koop::::koop::

MkD' Alıntı:
bizimkisi hafif romalıların atlı savaş arabalarına benzemiş

Bence de romalı arabasına daha çok benzemiş.

Ben bide şuna benzettim: ::koop::
iphone-Wall-e-iphone-duvar-kagitlari.jpg

Ya gülüyorum ama aslında fena bir şey değil. Yapan kişiyi tebrik ediyorum.Yinede 2000 dolar bence de etmez.Bir de gidon boyu ayarlanabiliyor mu acaba? Ayarlanamıyorsa zaten üretim hatası yapmış demektir.Ayrıca bu alet tam sucular için.Ayakların önündeki sehpayı damacana koyulsun diye düşünmüş herhalde.Bunun yerine çift teker arkada olsa, kamyonet gibi.Damacanayı koysa oraya rahat rahat, kullanan kişi de otursa güzelce daha iyi değil mi? Yav aslında bir daha düşündüm de; pratikte ayakta gitmenin ne gibi bir faydası var bulamadım? Ginger başka birşey, ginger değil bu.Arkadaşların yazdığı gibi 3 tekerli elektrikli bisiklet.

Güzel bi alete benziyor,acaba enduro yapılırmı bununla bilgisi olan var mı.:cherry::cherry:

Pilav yesek acaba icat daha mı iyi yaparız.
Biz türkler sadece taklit ustasıyız
icaat yok
varmı
bece de yok
hani
tekerlek bile yok yapamıyoruzki
sen ginger den bahsediyorsun
tekerlerini sen mi imal ediyon

Arkadaşlar Bu icat değildir bence olsa olsa güzel bir Yerli üretim taklit dir bunu yapabilmek bile güzel bence yeri gelir taklit yaparsın yeri gelir icat ...

anlayana tabi Paramız %100 ülkemizde kalıcaksa Herzaman arkasında durmak Vatani görevimiz olmalı Kalite meselesi tamamen zaman ile alakalı.

ayrıca Segway gerçekten daha önce yapılmadıysa ve çalıntı değilse Süper bir icat Belkide Yüzyılın

Son düzenleme:
adam uğraşmış yapmış,taklitte olsa dandikte olsa dalga geçilmemeli diye düşünüyorum,emeğe saygı

elektrikli motorun ayakta sürüleni olmuş bu. fiyatı da çok fazla. yatırımcı olsam paramı buna yatırmam.

BİZİM POLİSLER BUNU BEGENİP DE KULLANMAZ:))
HATTA BİZİM POLİSLERE BİNECEKLERİ BİŞİ LAZIM DİİL .
GEL BURAYA DEYİNCE KOŞA KOŞA AYAGINA GİDİYOZ:queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar