Kestirip atmak ne demek pek anlam veremedim. Ortada gerçek bir bilgi var, aratıp okursunuz hangi aracında hangi ülkedeki bataryayı kullandığını, rapor hazırlayıp sunamam..

. Siz inanmayarak "neyi alıyormuş" deyince bataryayı dedim ve evet cidden doğru bilgi vermişim. Hangi tarihe kadar ne almış, % kaçını bu fabrikadan temin etmiş, extra bilgi isteyen araştırıp bulabilir. Hem Tesla babamın oğlu değil sonuçta

. Çinden alsa ne patagonyadan alsa ne, Çinden alınca aşağılamışmı oluyorum markayı

, niye yapayım ki. Hem Tesla, hakkında ileri geri konuşulamayacak bir "nesne" mi..

.
Amma velakin batarya sektörünün, en azından son senelere kadar lokomotifinin hatta tekelinin çin olduğu aşikar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
Tesla currently uses LFP batteries from China's CATL in some China-made Model 3 and Model Ys, and in the United States it started sales of entry-level Model 3 sedans with LFP.
2021 haberi...Okuyunuz..Hem çinde hem USA de Model 3 ve Model Ys lerde çin bataryası...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------
Buyrun taze bir haber daha;
[url]https://i.hizliresim.com/6koq8bg.png[/url]
İlgilenen açar bakar...