Yerle yeksan hayatlar*BİR MOTOSİKLETÇİ KLASİĞİ*

Şimdi bu başlık ne alaka diceksiniz eminim.Hemen anlatayım dün akşam işimden çıkmış eşimle Beykildüzü Bauhausta buluşmak için yola koyulmuştum.Tam Beylikdüzü rampasını bitirmiş Bauhausa gelmeme 200-300 metre mesafe kalmıştıki markasını bile tam olarak göremediğim çok saygı değer bir dört teker sürücü vatandaş önüme kırdı ve önüme geçti.Daha 2-3 saniye geçmeden trafik aniden durdu bu vatandaşta allah ne verdiyse asıldı frenlere e tabi doğal olarak bende veee tataaamm!:) yerdeyim taklalar atıyorum bir takla iki takla derken baktım durmak bilmiyorum.Ben taklalar atarken acaba motora bişey oldumu,arakadan araba geliyor heralde takla atmam bitmeden ezilir bu takla işkenceside kurtulurum,yav karnımda açtı bari tok karnına ezilseydik,acaba attığım taklaların artislik puanı kaç olur,şimdi benzinde dökülmüştür ziyan oldu canım benzin,:p diye düşünürken(bu kadar şeyi ard arda düşündüm artık kaç takla attğımı siz düşünün:p) bir baktım sol şeritteyim,ayaktayım ve kaza yapmama sebep olan saygı değer 4 teker sürücüsü vatandaş ufaktan araklıyo kendini bende arkasından bakmakla yetiniyorum.Bu arada arkamda şaşkınlık içinde beni seyreden bir trafik kitlesi varki sormayın gitsin.Arkamdaki araç sürücüsü hariç geri kalan 10 larca araç kornaya basıp bana moral vermekle yetindi.çıkıp yardım etmek yerine baş parmaklarını kımıldatıp kornaya basan beni destekleyen tüm 4 tekerci vatandaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.Neyseki arkamdaki sürücü hemen geldi yanıma motoru çektik köşeye bişeyin varmı diye sordu ben gayet sakin bir şekilde yok abi iyiyim desemde düşmeme sebep olan adama aklına gelen tüm iltifatları sayarak son kez durumumu kontrol edip gitti bizde bir ölümmü,kalımmı yarışmasının sonuna gelmiş olduk.Burdan sol şeritte akan trafikte sebepsiz yere ani fren yaparak duran,takip mesafesnide giderken ekrana ani giriş yaparak önümü kesip düşmeme denen olup arkasına bakmadan kaçan ve yerlerde yuvarlanan bir kazazedeye yardım etmek yerine kornalarıyla destek veren tüm sürücü arkadaşlara teşekkürü bir borç bilir hepsinin gözlerinden öperim.:)

gelelim bu kazadan çıkartılacak sonuca.sonuç monuç yok arkadaşım akıllı olun bu memlekette sakın ola bi kaza geçirmeyin hatta Allah korusun ölmeyin.

Ucuz atlaşmışşın abicim arkadan gelen 4 tekerlekliler üstüne çıkabilirdi "düşene vurmak sevap" diye.

takla atarken ne çok şey düşünmüşsün abi ya öyle taklacı filozof derler sonra
neyse geçmiş olsun

geşmiş olsun dostum sana birşey olmamasına sevindim allah beterinden korusun

maalesef ülkemizde bu tarif ettiğin cinsten ............ çok miktarda
mevcut insan hayatı maalesef bu kadar ucuz

bu ........ yaptığı manevrayla bir kaç arabanın önüne geçmeyi hesaplarken yaptığının bir insanın hayatını karartabileceğinden hatta yok edebileceğinden bile bi haber

EEe motora birşey oldumu :queen: şaka tabide allah korumuş valla bu memlekette ( bu cümleyi kurmaktan nefret ediyorum ) evinde otururken bile acabalardasın birde trafiğe cıkmak. Gecen sadık akbil kullanıcısı olarak otobusle işe gidiyorum dedğin saygın arkadaşlardan biri otobüsün önüne kırıp frene asılınca otobüste fren yaptı tabi herkez otobus söförünün yanına doluştu birşey olmadı ama ben sürekli otobustebile motorla gidiyor düşüncesinde olduğumdan için için taklalar attım.:cyclopsan

Ergin abi çok geçmiş olsun, üzüldüm valla, motoruda yeni almıştın, neyse çok geçmiş olsun allah beterinden korusun daha dikkatli ol.

Merhaba cok gecmis olsun.Takla atmanız gercekten cok iyi olmus . Vucudu kapatip takallara izin vermek belkide vucuda en az zarala kurtulmak icin bir firsat veriyor. Tabi diger araclarin arasında kalmak konusunda yapilacak birsey yok. Gercekten cok gecmis olsun cok sevindim iyi olmaniza.

Çok geçmiş olsun, söylenecek söz bulamıyorum. İstanbulda sabah 5 gibi ve gece yarısı çıkmak gerek. Yoksa işkence resmen.

iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Motosikletimde kaymadan dolayı tek taraflı (sol taraf) bir iki çizikten başka hiç bişey yok.bende düşmenin şiddetiyle sol kalçamı,sağ diz kapağımı sol omuzumu zadeledim.Sağ diz kapağımdada küçük sayılacak bir asfalt yanığı var.Tabi bu kadar hafif atlamamı korumalarıma borçluyum bunuda söylemeden geçemicem.

Merhaba cok gecmis olsun.Takla atmanız gercekten cok iyi olmus . Vucudu kapatip takallara izin vermek belkide vucuda en az zarala kurtulmak icin bir firsat veriyor. Tabi diger araclarin arasında kalmak konusunda yapilacak birsey yok. Gercekten cok gecmis olsun cok sevindim iyi olmaniza.

teşekkür ederim bu arada bende seni gördüğüme sevindim bayağıdır yoksun ortalıkta :rendeer:

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun Dostum,
Sende birşey olmaması olaydaki en büyük teselli....
makina için canını sıkma.

Büyük geçmiş olsun ergin.Durumun için "şanlıymışsın " demekten başka birşey aklıma gelmiyor.

Bu arada aklıma takılan bir birşey var. Sen frenlere asılınca abs devreye girmedimi? Neden motoru yatırdın:silent: Düşük bir ihtimal ama abs'yi kapatmışmıydın.:jocolor:

Tekrar geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede hem sen hemde motorun eski haline gelir.

---------edit------------------

sen f650 gs'yi satmıştın dimi:mrgreen:. Abs'nin olmamasının sonucunu hep beraber görmüş olduk:p

Geçmiş olsun.. plaka alamadın tabi sanırım taklalar atarken.. Allah'ından bulsun..

Takip mesafesine aldırmadan önüne geçip ani fren yapan kurnazın eşşek olan babasına selam gönderiyorum.Böyle bir evlat yetiştirdiği için kendine ne kadar küfür etse azdır.Kurnazın kendine,"Ulan ben ne yaptım? Motorlu öldümü kaldımı bi bakayım!" demediğine göre söylenecek hiçbişey yok.Ha! Öküz diyebiliriz fakat yararlı bir hayvanıda o yaratık yüzünden küçük düşürmüş olucaz.Tüm gerçek öküzlerden özür dilerim.Hoş kurnazı babasınada eşşek dedik ve eşekleride rencide etmiş olduk,ayrıca onlardanda özür dilerim.
Sanada çok geçmiş olsun teror kardeşim.Daha yeni Tuğper'i kaybetmiş olmamamızın verdiği üzüntünün üzerine senden sanki şakaymış gibi gelen bu haber korkuttu aslında beni.Bu ara çok daha defansif motor kullanmamızmı gerekiyor nedir?

çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun...

o kazaya sebebiyet veren ve arkanızda korna çalarak destek olan tüm saygı değer 4 teker kullanıcılarını bizde sizinle birlikte öpüyoruz :p

Bir müsibet bin nasihatten iyidir derler.kazadır olur insandır düşer,önemli olan bunları yaşamak değil bunlardan ders çıkartmak.Ben ufak bi kaza geçirdim şükürler olsun bir iki sıyrık ile atlattım.Umarım kazaya sebebiyet veren veya benim kazayı nasıl yaptığımı gören diğer sürücüler bundan bir ders çıkartır dicem ama nedense hiç inancım yok :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok gecmiş olsun allah beterinden saklasın gerci elinttin dedigi gibi abs olsa düşmezsin gider adama laf söylersin o da sana derki sol şeritte ne işin var sende tutar küfür edersin ondan sonra sana dalar ama işte korumalar ordada işe yarar :mrgreen:

çok gecmiş olsun allah beterinden saklasın gerci elinttin dedigi gibi abs olsa düşmezsin gider adama laf söylersin o da sana derki sol şeritte ne işin var sende tutar küfür edersin ondan sonra sana dalar ama işte korumalar ordada işe yarar :mrgreen:

sayın halis abim ben sana demiştim bu burgman denen alete ısınamadım sevemedim diye.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar