- Konu Yazar
Şimdi bu başlık ne alaka diceksiniz eminim.Hemen anlatayım dün akşam işimden çıkmış eşimle Beykildüzü Bauhausta buluşmak için yola koyulmuştum.Tam Beylikdüzü rampasını bitirmiş Bauhausa gelmeme 200-300 metre mesafe kalmıştıki markasını bile tam olarak göremediğim çok saygı değer bir dört teker sürücü vatandaş önüme kırdı ve önüme geçti.Daha 2-3 saniye geçmeden trafik aniden durdu bu vatandaşta allah ne verdiyse asıldı frenlere e tabi doğal olarak bende veee tataaamm!
yerdeyim taklalar atıyorum bir takla iki takla derken baktım durmak bilmiyorum.Ben taklalar atarken acaba motora bişey oldumu,arakadan araba geliyor heralde takla atmam bitmeden ezilir bu takla işkenceside kurtulurum,yav karnımda açtı bari tok karnına ezilseydik,acaba attığım taklaların artislik puanı kaç olur,şimdi benzinde dökülmüştür ziyan oldu canım benzin,
diye düşünürken(bu kadar şeyi ard arda düşündüm artık kaç takla attğımı siz düşünün
) bir baktım sol şeritteyim,ayaktayım ve kaza yapmama sebep olan saygı değer 4 teker sürücüsü vatandaş ufaktan araklıyo kendini bende arkasından bakmakla yetiniyorum.Bu arada arkamda şaşkınlık içinde beni seyreden bir trafik kitlesi varki sormayın gitsin.Arkamdaki araç sürücüsü hariç geri kalan 10 larca araç kornaya basıp bana moral vermekle yetindi.çıkıp yardım etmek yerine baş parmaklarını kımıldatıp kornaya basan beni destekleyen tüm 4 tekerci vatandaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.Neyseki arkamdaki sürücü hemen geldi yanıma motoru çektik köşeye bişeyin varmı diye sordu ben gayet sakin bir şekilde yok abi iyiyim desemde düşmeme sebep olan adama aklına gelen tüm iltifatları sayarak son kez durumumu kontrol edip gitti bizde bir ölümmü,kalımmı yarışmasının sonuna gelmiş olduk.Burdan sol şeritte akan trafikte sebepsiz yere ani fren yaparak duran,takip mesafesnide giderken ekrana ani giriş yaparak önümü kesip düşmeme denen olup arkasına bakmadan kaçan ve yerlerde yuvarlanan bir kazazedeye yardım etmek yerine kornalarıyla destek veren tüm sürücü arkadaşlara teşekkürü bir borç bilir hepsinin gözlerinden öperim.
gelelim bu kazadan çıkartılacak sonuca.sonuç monuç yok arkadaşım akıllı olun bu memlekette sakın ola bi kaza geçirmeyin hatta Allah korusun ölmeyin.
gelelim bu kazadan çıkartılacak sonuca.sonuç monuç yok arkadaşım akıllı olun bu memlekette sakın ola bi kaza geçirmeyin hatta Allah korusun ölmeyin.