Yerim sizin apaçiliğinizi...

Öncelikle merhaba konu başlığındanda anladığınız gibi apaçilere bir gönderme yapıcam neyse konuya dönelim özellikle cg kullan apaçiler (normal kullanlara can feda) adamın kaskı var ama takmıyo hepsininde ya yaşı baya bi küçük (ehliyet için) yada mahallede oturan hoşlandığı kıza altındaki daha oturmayı bilmediği 500r larla falan şekil sukul yapıyolar havanın sıcaklığından falan değil sırf artislik artçı koltuğuna örümcekle sabitliyolar kaskı sonra yok babam bizde hata olmaz , bi kere bile düşmedim şimdide düşmem ... Sonra motor tehlikeli diye ömrümüzü yiyolar :pr: :pr: :jocolor: ben elektirikli motora bile kaskız binmem diyorum ... Neyse yorumlarınızı bekliyorum

Bu konudaki çok konu açıldı ama yetmiyo bu apaçilere

(Yazımda hata varsa affola )

Dostum Adana-Mersin hattında bu tiplerden çok. Polis de göz yumuyor. Göz yummayı geçtim Polisler bile kask takmayanları gördüm bu memlekette.
O yüzden bu apaçilerden ziyade Polislerin bilinçlenmesi lazım örnek olması lazım.

Cbf 150 ile işe gidiyorum. Max 5 km mesafede. Kask eldiven mont dizlik takıp gidiyorum. Bırak apaçleri polisler bile dik dik şaşkın şaşkın bakıyorlar...

Mersin İl Temsilcisi
evet, mersin ve adfanada bu tipler çok.
mersin merkezde adım başı polis ama erdemli den silifkeye ve oradan ilerisinde kask takanı dövuyorlar sanki.
ben ehliyatsızlikten, kasksızlıktan ceza yemeyim diye tepinirken o bölgelerdeki çifte standart insanı hayatından bezdiriyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
terliklermi sürüyordu motoru ?

Yalnız kafayı nasıl vurduysa artık ayağa kalktığında denge falan yoktu bildiğin sarhoş gibi yalpalıyordu.

Kamerayıda güzel yere zula , yol sabıkalı anlaşılan^^ , scooter bebek nüniyesi tekerler neyse polemik çıkmasın, amaan çıkarsada çıksın 17 inc harici yasssah edilsin^^

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Herkezin hayatına kimse karışamaz.

Ben "ünlü oyuncu kask takmamış" vb haberleri sevmediğim gibi "niye kask takmıyorlar" diye soran arkadaşlarıda hoş karşılamıyorum. Tavsiye olsa tamam ama yargılamak hoş değil.

Bende mersindeyim bu egzozu delip motora benzemeyen aletlerle sokakta afedersiniz kuduz köpek gibi dolanan tip çok, hele hele silifkede. Yaza doğru zaten her hafta biri gidiyor, acıyor muyum? Hayır.

Herkesin apaçiliğine kimse karışamaz. :)
Yapacağın tek şey onun kaza yapmasını beklemek,
kaza yapınca bir püskevit,bir muz bir de meyve suyu alarak ziyarete gitmen :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar