Yeri değil Biliyorum Fakat Yardımlarınızı bekliyorum. Dacia Duster Hakkında.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Lada Niva vardı bir zamanlar ama artık üretilmiyor sanırım :mrgreen:

Yanlışın var. Lada Niva'nın üretimi devam ediyor. Sadece Türkiye'de satışı yok.
http://www.lada-auto.ru/
http://www.lada.ru/cgi-bin/models.pl?model_id=5086&branch=tth
http://www.lada.ru/cgi-bin/models.pl?model_id=5087&branch=tth

Ki 18,168.48 tl gibi bir ücrete satılıyor Rusya'da. Ayrıca 5 kapılı olanı da var. :) O biraz daha pahalı 20,122.08 tl ye satıyor adamlar.

Gayet satışta gibi duruyor. Sadece ismi Niva değil de 4x4 yazmışlar. Hatta fiyatı da 25.469,78 TL :)

http://www.celikmotor.com.tr/lada/#/Ana_Sayfa

Motosikleti
VFR1200X
bi lada niva olsa da binsek dağda bayırda:)
şehir içinde çekmediği gibi bide acaip çok yakıyor. Anca dağa taşa vuracan yedek parçası çok ucuz nasıl olsa. O kadar bahsi geçti 2 foto koymazsak ayıp olur. Bi Destroya bakın bide şuna bakın canavar :)

Bana sorana daciadan uzak durun diyorum. Duster olmasada Dacia kullandım bir süre kiralık olarak. Ben kendimi salça kutusunda yuvarlanıyormuş gibi hissettim...

Sadece şunu düşün . Dacia marka Romen yapımı Reno çakması bir araca 42000 TL para vereceksin.

Dacia'nın en önemli özelliği sıfır km olarak alınabilirliği en rahat en yüksek araba. Ama bana bedava verseler yinede binmem. Kaldıki üzerinde 1.5 dci renonun facia motoru var çok kısa sürede motor isteyecektir. Malzeme kalitesi ve sürüş zevki olarak "Allah'ım çok pişmanın" dedirtecek. Ama bir gerçek varki Dacia getirdiği her arabayı satıyor ellerinde de kalmıyor yani:)

Eğer gerçekten ticaret yapmıyorsan ticari araç alma alacaksanda doblo veya connec al
İlla sıfır dizel gibi birşey düşünüyorsan Hundai accet era 1.5 crdi al.
Ama bineceksen 1998 model bile olsa VW Passat olsun oldumuda 1,8T olsun.. Arabaya biniyorum dersin.

daihatsu terios düşünebilirsiniz. dışarıdan minicikmiş gibi görünüyor ama, oldukça yeterli bir araç.

öte yandan, arazide kullanmayacaksanız sırf yüksek olsun diye bu tarz araç düşünmeyin. scenic ve c-max da güzel alternatifler olabilir.

Lada Niva vardı bir zamanlar ama artık üretilmiyor sanırım :mrgreen:

lada niva ile 750 000 km yol yapan arkadaşım var. 750 000 km diyorum.

söylemiş miydim 750 000 km.

o lada niva bu dustera fark atar.

euro ncapten 3 yıldız almış arabaya binmem. içeri traktör gibi ses alan araca da binmem. motorun gücü ne olurs olsun o motorun gücünü tam manasıyla yola yansıtamayan araca binmem (150 zcmi tamamen bilgisizlikten ve acelecilikten almıştım.) . öküz gibi yakan araca da binmem. aynı motora sahip, üstelik daha ağır bir otomobil daha fazla yakıyorsa o araba olmamıştır.

sakın ha sakın almasın. 42 000e ne arabalar var. doblo alırım bunu almam.

yok biz arazide kullanmayız bilmiyorum babamda bi bu arabaya sevda başlamış bakacaz yani test edecez illaki araç kendini gösterir o zaman. ben hala focus diyorum bakalım

yok biz arazide kullanmayız bilmiyorum babamda bi bu arabaya sevda başlamış bakacaz yani test edecez illaki araç kendini gösterir o zaman. ben hala focus diyorum bakalım

Bak işte focus olur..

Lada ise 750 bin km giden olduğunu duyunca sesli olarak oha dedim ertrafımdakilerde bana baktılar:)

42.000 Tl o arabaya vermek bana göre çok çok saçma.Bu fiyatları anlayamıyorum.0 yeni kasa o tipsiz kia sorento nun en boşu 68.000 Euro :pr: Biz 2008'de C200 avantgarde aldık.Şuan 70-80 bin tl arasında bu aracın amg sini 2. el olarak alınabilir.Sorento ya kötü demiyorum ama mercedes c200ün yanında bu fiyatta nasıl satıyor anlamıyorum.

limit 40 000 tl yani üç aşağı beş yukarı oynar oraya kadar geldikten sonra. kafamdaki araçlar benim focus ve fluence. babamın aklında olan ise dacia duster. o kadar para verip ikinci el araç almak istemiyoruz. ben ısrarla focus dicem bakalım ne olacak.

Niva candır. Ama 1.7 benzinli motor su gibi içer benzini. Lpg dönüşümü ile süper olur. Pederi Niva almaya ikna et, lpg taktırın 16.000TL niz de cebinizde kalsın

günümüzde üretilen en KALİTESİZ araçlardan biridir duster ve diğer dacialar aman diyeyim bulaşma geçen dacia logan sürdüm daha bu kadar kötü bir araba görmemiştim 42 verdikten sonra 2. el qashqaı yada biraz daha verip tıguan falan takılın ama dacıa ya hayır :farao: :pr: :pale: :santa:

Son düzenleme:
fluence'i hiç tavsiye etmiyorum. bir yıl kadar, benzinli, otomatik vitesli, full modelini kullandım. şirket aracı olarak verirlerse kullanırım; kendim para verip asla almam. hatta şirket aracı olarak 2-3 yaşında megane veya sıfır fluence seçeneği konsa, tereddütsüz megane'ı seçerim.

hiç mi artısı yok diyebilirsiniz, önce artılarını sayayım: elektronik oyuncaklar diyeyim park sensörü, yağmur sensörü, ayna sensörü, bluetooth kiti... aklınıza gelebilecek herşeyi koymuşlar. iphone'a bluetooth'dan bağlanıp kayıtlı şarkıları direksiyondaki kumandayla seçip, ekranda isimlerini görerek çalabiliyorsunuz, o derece iyi yapmışlar. içi bir renault'da görmeye alışık olmadığınız kadar şık.

gelelim eksilerine; öncelikle motoru ve şanzımanı berbat ötesi. 1.6 benzinli motor ve 4 ileri şanzımandan bahsediyorum. dizeller, manuel şanzıman veya edc şanzıman belki daha iyidir. 100 kilometrede 15 litre şehiriçi, 9 litre şehirler arası tüketim; bu durumu yaratan ise 1500 ila 5500 arası devirleri yok sayan bir şanzıman. ben bu araçla e5'de 90 km sabit hızla veya tem'de 120 km. sabit hızla gitmeyi beceremedim. azıcık bir yokuşta hemen bayılır. gürültüyü ve tüketimi sorun etmez, 6000 devirleri zorlarsanız durum değişiyor.

yol tutuşu derseniz, yok öyle bir şey. araç yolu tutmuyor. hiç ummadığım anlarda birkaç kere spin attım. acaba bende mi sorun var diye, iş arkadaşlarımdan sorup soruşturdum. hepimizde aynı arabalardan vardı ve focus'tan buna geçmiştik. herkes virajlardan ürkmeye, tem'de bile 110'u geçmemeye başlamıştı. fluence'in yol tutuşu megane'a yaklaşamaz bile; hatta clio symbol bile virajlarda daha güvenlidir. o kadar söyleyeyim.

arkadaşlar ikinci el araç düşünmüyoruz ikinci el ve ya benzinli lpg li olmucak. dizel ve sıfır olacak. şuan en iyi seçim focus gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar