yeniyim yeni yepyeni

yepyeniyim.. gıcır gıcırım. bir an önce motor almalıyım diye aranırken bu siteyi buldum. buldum ama bu iyi mi kötü mü bir süre daha geçsin anlıyacam. tüm motorseverleri selamlarım.

hani motor alıcam dedim ya, enduro hiç fena olmaz. Ya da Z750S de olur. neden olmasın? :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin..ilk motorunu alacaksın ki , buna istinaden daha önce motor bilgin var mı?ne kadar kullandın?neden enduro?

evet hosgeldın bıraz daha dusun hangı makına alacagını bence hıc acele etme

hoşgeldin dilekleri için teşekkür ederim. evet ilk motorum olacak. biraz motor bilgim var ama kullanma tecrübem yok. bu yüzden küçük hacimli ve nispeten beceri kazanabileceğim bir motor ile başlamayı düşünüyorum. bir süre kullandıktan sonra istediğim motoru alıcam.

kullanmaya başladıktan sonra uzun yol da yapmak istediğim için enduro tercih edicem. tabi bu fikrim değişe de bilir. ancak her halükarda ilk üç dört sene 750 veya 1000 cc'nin üzerine çıkacağımı zannetmiyorum. tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı bekler ve bundan memnuniyet duyarım. :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En son karar yine senin kararındır..Bu konuda kesin yargın varsa biliyosun denemişn görmüşün kendinde tartmışın demektir.bize de saygı duymak düşer..Şimdiden hayırlısı olsun :thumright:

henüz kesin yargılarım yok. sadece resimlere bakarak, özelliklerini okuyarak veya ne biliim eşin dostun motorunu görerek, deneyerek de pek yargı oluşturamadım. sanırım bir süre kullanana kadar da kararımı vermiyeceğim. en azından motor ile ne yapacağımı kestirebiliyorum (hani arada uzun yol yapıcam demiştim ya..). Bu da en yolun başında biraz mesafe kaydetmemi sağlamıştır herhalde :queen: .
Bakalım, umarım şimdiden hayırlı olur.. :king:

Hoşgeldin . Siteyi takip et bi süre sonra karar vercek bilgiye sahip olursun :thumleft:

Hoşgeldin.. Ahh ah Enduro/touring Suzuki VStorm diyorum hala.. :cherry:

Hoşbulduk JetAime,
Asfalt ağırlıklı seyahatler planlarsam VStorm veya Ducati Multistrada 620 iyi olabilir ama ya daha çok çayır çimene salarsam kendimi?? BMW F 650 GS daha iyi bir seçim olmaz mı? :queen: Fiyatlarını da değerlendirmeye alırsak en son hatırladığım kadarı ile üç motorun da fiyatları birbirine yakındı.

Bezgin Vezir' Alıntı:
Hoşbulduk JetAime,
Asfalt ağırlıklı seyahatler planlarsam VStorm veya Ducati Multistrada 620 iyi olabilir ama ya daha çok çayır çimene salarsam kendimi?? BMW F 650 GS daha iyi bir seçim olmaz mı? :queen: Fiyatlarını da değerlendirmeye alırsak en son hatırladığım kadarı ile üç motorun da fiyatları birbirine yakındı.

slm,
walla ben çok uzun zamandır kullanmıyorum ama bir chopper'im var ve uzun yol sevdasına degistirip enduro alacagim.. Bu yaz hem Honda Transalp hem de F650GS kullanma sansim oldu (1100GS'de kullandim ama cok buyuk oldugundan klasmanima almadim), 1 hafta boyunca bir ona bir oburune bindim Antlayada ve ilk motorun olacaksa ve illa 250 bana kucuk diyorsan F650GS derim ben... Tabii tecrubeli endurocu arkadaslar ne der bilmem..

yollar, seni chopper'ın havasından vazgeçirecek kadar çekiyor anlaşılan :cherry: .
Siteyi dolaştıkça ve sizlerden gelen mesajları okudukça fikirlerim yerli yerine oturmaya başlıyor. :thumright:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar