yeni

mrb arkadaşlar ben bu sitenin yeni üyesiyim herkeze merhaba diyorum ve bir şey danışmak istiyorum ben ilk motorumu alıcam ve ileride de yaklaşık 3-4 sene sonra racing almak istiyorum fakat şimid cesaret edmiyorum racinge alışabilmem için ilk olarak nsl bir tip motor almalıyım hangisi daha iyi olur sizin görüşleriniz doğrultusunda motor alıcam yardımcı olursanız sevinirim. faydalı bilgilerinizi bekliyorum.

Vitesli al scooter alma mesela keewaysl150 sonra chooper hem kullanış akımından idir hemde daha cabuk öğreniyorsunn

bende var keeway sl150 satıılık alcaksan konuşabiliriz

hoşgeldin arkadaşım tarzına göre motor al sen motorun tarzına uyma.....

racinge geçiçem diyorsan bir cbr 125 al sonra yavaş yavaş buyutursun

Motosikleti
Pulsar NS400Z
hoşgeldiniz aktif forumlar racing dyorsan cbr 125 le başlasan senin için daha iyi olur

sağolun arkadaşlar yardımlaarınız için teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:11 PM ----------

sağol kardeş cbf 150 kafama yatan şu an için

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 PM ----------

önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınızın devamını diileğiyle ALLAH hepinize kazasız belasız sürmek nasip etsin

sağolun arkadaşlar yardımlaarınız için teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:11 PM ----------

sağol kardeş cbf 150 kafama yatan şu an için

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 PM ----------

önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınızın devamını diileğiyle ALLAH hepinize kazasız belasız sürmek nasip etsin

doğru karar :):cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar