Skullhunter' Alıntı:
speedy aramıza hoşgeldin
Biraz oradaki motosiklet kültüründen bahsetsene
Tesekkurler butun ilgi gosteren arkadaslara

Burada motorsiklet kulturu her ulkede oldugu gibi turkiyeden daha koklu ,
hertur motorsiklet var burada ozellikle guruplasmalar cok endurocular ayri takiliyor raising ciler ayri takiliyor chopper lar cogunlukta burada ezici bir ustunlukleri var hells angel lar , black power lar rusty nut lar ve daha bir cok motor gurubu var burada tabiki harleyler custom olabildigince burada ki motorcular pek sehir hayatina katilmazlar onlari sehir iclerinde pek goremiyoruz ama motorlarla ilgili festivaller cok ve harika showlar var burada ...
ve motor cular cok bilincli burada trafik kurallarina herkes uyar .
motor aksesuarlari cok her cesit var fiyatlar turkiyeden biraz daha ucuz motor fiyatlari da oyle .
burada yaz kis yagmur yagdigi icin motorcular equipment siz yola cikmazlar , kask siz bir tek motorcu goremezsiniz ve kasklar hep kapali chopper kaski takan hic goremedim burada .
custom painting ve modifiye olayi cok fazla insanlar ilk motor aldiklari gibi hemen modifiye ediyorlar sonra cikiyorlar piyasaya

Black power lar , Yeni Zelanda`nin yerlileri olan maorilerden olusmakta , ve black power lar en pislik en belali en serseri gurup . onlardan herkes korkar , hells angels grubu gibi onlarda sirtlarinda patch tasirlar o patch i tasiyabilmek icin sabika kaydin olmasi gerekiyormus oyle diyorlar ,
ama her hangi bir taskinliklarini gormedim ben kendi gozumle.
cross yarislari cok fazla sayida burada .
butun motorcular ne tur e binerlerse binsinler bol alkol aliyorlar ve rock muzik dinliyorlar, uyusturucu hat safhada .
motorlarin cogunda acik egsozlar var burada trafikte acik egsoz yasak degil herhalde , modifiye arabalarin ve modifiye motorlarin cogu acik egsozlu ve sayilari cok fazla .
tabi ki degismez bir klasik var en guzel hatunlar motorcularla takiliyor burada

her ulkede oldugu gibi .
arkadaslar benim aklima baska bir sey gelmiyor bu konuda merak ettiginiz bir sey varsa seve seve cevaplarim.
herkese bol bol kilometreler diliyorum.