YENI ZELANDA`DAN SELAM

Merhaba arkadaslar raslanti sonucu buldugum bu siteyi cok begendim .
Memleketimin insanlariyla birde motorcu olurlarsa tanismak mecburi oldu tabi yazmadan edemedim :)
herkese selamlar Yeni Zeland`dan...

Epey uzak yaaa :mrgreen:
Hoşgeldin sitemize. Artık her sabah hava durumunu sizden alırız :cherry:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
speedy aramıza hoşgeldin
Biraz oradaki motosiklet kültüründen bahsetsene

hoşgeldin speedy yeni zelandada çok motor var mı ? yurtdışından motorcu arkadaşların katılması bizi sevindiriyor. :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin speedy valla ne diyem biraz uzak ama olsun kurban :flower:

Skullhunter' Alıntı:
speedy aramıza hoşgeldin
Biraz oradaki motosiklet kültüründen bahsetsene
Tesekkurler butun ilgi gosteren arkadaslara :)
Burada motorsiklet kulturu her ulkede oldugu gibi turkiyeden daha koklu ,
hertur motorsiklet var burada ozellikle guruplasmalar cok endurocular ayri takiliyor raising ciler ayri takiliyor chopper lar cogunlukta burada ezici bir ustunlukleri var hells angel lar , black power lar rusty nut lar ve daha bir cok motor gurubu var burada tabiki harleyler custom olabildigince burada ki motorcular pek sehir hayatina katilmazlar onlari sehir iclerinde pek goremiyoruz ama motorlarla ilgili festivaller cok ve harika showlar var burada ...
ve motor cular cok bilincli burada trafik kurallarina herkes uyar .
motor aksesuarlari cok her cesit var fiyatlar turkiyeden biraz daha ucuz motor fiyatlari da oyle .
burada yaz kis yagmur yagdigi icin motorcular equipment siz yola cikmazlar , kask siz bir tek motorcu goremezsiniz ve kasklar hep kapali chopper kaski takan hic goremedim burada .
custom painting ve modifiye olayi cok fazla insanlar ilk motor aldiklari gibi hemen modifiye ediyorlar sonra cikiyorlar piyasaya :)
Black power lar , Yeni Zelanda`nin yerlileri olan maorilerden olusmakta , ve black power lar en pislik en belali en serseri gurup . onlardan herkes korkar , hells angels grubu gibi onlarda sirtlarinda patch tasirlar o patch i tasiyabilmek icin sabika kaydin olmasi gerekiyormus oyle diyorlar ,
ama her hangi bir taskinliklarini gormedim ben kendi gozumle.
cross yarislari cok fazla sayida burada .
butun motorcular ne tur e binerlerse binsinler bol alkol aliyorlar ve rock muzik dinliyorlar, uyusturucu hat safhada .
motorlarin cogunda acik egsozlar var burada trafikte acik egsoz yasak degil herhalde , modifiye arabalarin ve modifiye motorlarin cogu acik egsozlu ve sayilari cok fazla .
tabi ki degismez bir klasik var en guzel hatunlar motorcularla takiliyor burada :) her ulkede oldugu gibi .
arkadaslar benim aklima baska bir sey gelmiyor bu konuda merak ettiginiz bir sey varsa seve seve cevaplarim.
herkese bol bol kilometreler diliyorum.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Anladıgım kadayırlar speedy ortam motosiklet tutkunlari cok musait orada
En kısa zamanda Türkiyenin motosiklet konusunda bu seviyeye gelmesini diliyorum
Uyusturucu ve alkol dısındakiler tabii :cat:

Acaba sen bu gruplarda nhangisine dahilsin speedy?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
desene ortam tem benlik yaws , motorcu hatunlarda varmı speedy

kurban anlattıkların çok güzel. ama bence varya orada olmak daha doğrusu onların arasında olmak istemem. alkol içki felan bunlar kötü şeyler haram şeyler.
burada türk milleti ile daha az motorla yaşamak o ahlaksızların yanında durmaktan iyidir. desenize müslüman olmayan adam öyledir.:)
hoşçakalın. abi birde orada gençler motor kullanıyormu? yaş ortalaması ne motor kullananlar arasında.

Arkadaslar burada her yasta insan motor kullaniyor burada kadinlarla erkekler esit sayida diyebilirim motor kullanan ...
ilginc olabilecek fotolar cekince yayinlarim buradan .
ama bu uzun surebilir cunku burada kis geldi daha az motor var trafikte.

Skullhunter' Alıntı:
Acaba sen bu gruplarda nhangisine dahilsin speedy?

ben Hells Angel lara takiliyorum ama daha kabul edilmedim :) .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar