yeni yılda noel babadan istekleriniz

her aralık ayı sonunda hayatıma zorla girmesin istiyorum, kukuletalı çalışanlar, çakma sakallı noel babalar etrafımı sarmasın istiyorum, binsin geyikli kızağına uçsun yol alsın uzaklara istiyorum, yılbaşı deyince akla ilk gelen unsur olmasın istiyorum, geçmişe dair anıların arasında kalsın, güzel tontiş kırmızı giyen bi amca olarak bilinsin istiyorum. Noel ağacını da yanında götürsün istiyorum bir de. Bu isteklerimin hepsini bi kağıda yazıp, şöminemin yanına astığım kokulu çorabımın içine koydum, çatıdan gelince hemen görüversin diye. Tabi kokudan yaklaşabilir mi bilmiyorum, insan değil tabi noel baba bu kokuya dayanır.
Yürü be Noel babam be.
Noelede az kaldı.

ben somut heç bişi istemiorum.. sadece elimdeki piyango numaraları 31 gecesi çıkacak numaralarla eşlessin yeter :p

fresh lahmacun isine girmem icin finansor olsun baska bise istemiom:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
veya mitsubishi evolation 10

valla noel babadan ne istenirki (:) allah geyiklerie zeval vermesin ..
ha bide müsaitse eli yüzü düzgün , helal süt emmiş makbule gibi bir kızda fena olmaz hani(((((((:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yenı kasa 1000 RR tutulmasın eskı kasasına gerı donsun:mrgreen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
noel babadan , noel kızını Allahın emri peygamberin kavli ile istiyorum

ben fazla bişi istemiom. bi tane yeni yılın modelinde honda 1000rr göndersin yeter:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sağlık.. Sağlık olduktan sonra gerisi gelir zaten :)

Valla ondan isticek bırseyım yok hee ılla bısı ısteyeceksem ALLAH yenı yılda saglık versın ıstedıklerımızı gerceklestırme gucu versın yeterrr.

nail bubaa
bana 1 adet cbr1000 hediye etsin...
öss yi kazaniim..
bi de aşık olduğum kız beni sevsin... hepsi buuu:p

GKN

yav 1 istek hakkımız yokmu:)
bende 1 milyar ytl yani 1 kattrilyon istiyorum:p
söleyin noel babnıza;
gkn şöminenin başında çorabını asmış sabah kalkınca içinde çek ini görrmezse geyiklerini kesip közde çevirme yapacakmış diyin:cherry::cherry:

sevgili noel amca
uyandığımda baş ucumda duran parizyen file:queen: çorabın içerisinde çek senet yada benzeri mangır ı vari herhangi bi obje ile karşılaşmadım
sen sözünü tutmadun yamuk yaptın ama ben sözümü tutucam:p
geyiklerinden Kırmızı Burunlu Rudolph elimde, sabaha kadar ateşte çevire çevire yiciim onu, yanında açtığım büyük rakıdan banhsetmeye gerenk yok sanırım:queen:

sevgiler, GKN..

sevgili noel amca
uyandığımda baş ucumda duran parizyen file:queen: çorabın içerisinde çek senet yada benzeri mangır ı vari herhangi bi obje ile karşılaşmadım
sen sözünü tutmadun yamuk yaptın ama ben sözümü tutucam:p
geyiklerinden Kırmızı Burunlu Rudolph elimde, sabaha kadar ateşte çevire çevire yiciim onu, yanında açtığım büyük rakıdan banhsetmeye gerenk yok sanırım:queen:

sevgiler, GKN..

o şimdi senin paraları kızlarla yiyodur sen onu geyiğini yesen ne olcak:p:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar