Yeni yeni ilgi alanim "Motosiklet"

Merhabalar. Forumda yeniyim motorlara yeni yeni ilgi duymaya basladim malum arkadas cevresi cok isli disli ben yabanci kaliyorum bu konuda dedim benim niye olmasin. Ehliyet alip kucuk bir scooterla baslamayi dusunuyorum. Teknik bilgi vs. alip kendimi gelistirmek istiyorum. Sizce neleri takip ediyim,goz gezdiriyim?

Gecmis olsun dostum. Teske golf e felan heves etseydin :) ama forum dogru adres okunacak cok konu var ve youtube tabiki. Birkac guzel kanal var. Birisi turkiyenin ilk motovloger i mutlaka takip et guzel bilgileri var. Digeri de (kendi fikrimdir) isini gayet iyi yapan ve bu ozguven baskalarina sikinti olan bir adam. Turkiyede motosiklet ile ilgili en cok takipcisi olan adam. Butun videolarini izle hayati bilgiler veriyorlar.

Gecmis olsun dostum. Teske golf e felan heves etseydin :) ama forum dogru adres okunacak cok konu var ve youtube tabiki. Birkac guzel kanal var. Birisi turkiyenin ilk motovloger i mutlaka takip et guzel bilgileri var. Digeri de (kendi fikrimdir) isini gayet iyi yapan ve bu ozguven baskalarina sikinti olan bir adam. Turkiyede motosiklet ile ilgili en cok takipcisi olan adam. Butun videolarini izle hayati bilgiler veriyorlar.
Bakicam dediklerine.Neden oyle dedin ilgi alani olamaz mi :)

Mersin İl Temsilcisi
direk iSim rrseydiniz de biz de bileydik :)

Bakicam dediklerine.Neden oyle dedin ilgi alani olamaz mi :)
elbette olur ama hem.masrafli hemde riskli bir iş malesef.
:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

direk iSim rrseydiniz de biz de bileydik :)
forum kurallarini detayli okumadim. Belki reklama girer o yizden vermek istemedim. Ama yasaksa arkadaslar mudahale edebilir.
.Altın elbiseli adam
.Motorcu Muhabbeti

Scooterle başlama bence çünkü çabuk sıkılırsın kolay satamazsın vb. Düşük ccli vitesli bi motosiklet işini görür

Mersin İl Temsilcisi
bu ilgi alanı değil, ilgicik alanı sanırım..
minnak...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar