Forumun sahibi Erhan ile yüz yüze görüşmüşlüğüm, önceden tanışıklığım yok.
Foruma %90 cep telefonu ile giriş yapıyorum, şikayet mesajları mailime düşer, telefonuma mail bildirimi gelir,işim gereği araç kullanmıyor isem girip inceler gereken işlemi yaparım.
Oğlum 1 yaşını geçeli 2 ay oluyor. Kucağımda çocuk uyuturken belki de 500 tane mesaj/konuya müdahale ettiğimi söylesem vicdanım sızlamaz. 15 günde bir izin yapabilirsem yaparım, 2 defa oğlum suya alışsın, eğlensin diye havuza gittim. Havuzda oğlumu eğlendirirken telefondan MT'ti takip edip mesaj silmişliğim de var. Kırmızı ışıkta beklerken (hani şu kaç saniye sonra yeşilin yanacağını gösteren ışıklarda) daha vakit var diyerek gelen şikayet mesajına müdahale etmişliğim var. Ciddi ciddi kaza tehlikesi geçirmişliğim de var araç kullanırken sizlerin şikayet ettiği mesajlara müdahale etmek isterken.
Balkonda çay içerken, yine gelen şikayet mesajlarına müdahale ederim mesela.
Konular: 7.779
Sizin göremediğiniz, sadece bizlerin gördüğü silinen konuların/mesajların sayısı yukarıdadır.
Yazdıklarım sorgulamadan yaptığınız vicdansızca karalama kampanyasına, diğer arkadaşların anlayabilmesi için bir mesajdır.
Ayrıca; konu sahibinin önerisi, insanların özgürlüğünü kısıtlamamak açısından bence uygun değildir. Bir zamanlar, hepimiz acemi ve hevesli olduğumuzu unutmayıp, hoşgörülü kalabilsek keşke.
Yalniz, zaten gorec olarak yapmak zorunda olunan şeylerin de lutuf gibi anlatilmasi benim icin cok anlamli degil acikcasi. Eger bu kadar problem oluyorsa birakabilirsin gorevi.
Sadık, nasıl hastalıklı bir düşünce yapın var bilmiyorum. Lütuf olsun diye değil, belki siz lütfedip ne şartlarda ne durumlarda size beğendiremediğimiz sitenin işleyişini az da olsa anlar hoşgörü gösterirsiniz sanmıştık. Yanılmışım, seni yapıcı bir insan sanardım. Sizin türevlerinizde insanlar olduğu sürece görevini yapan insanlarda kalmaz buralarda, aynen böyle devam edin.
Forumdaki bir çok kişi beni sevmez. Nedenide gördüğüm yanlışlara balıklama atlamamdır sanırım...
Daha 2-3 senelik üyeler doğru bölümlere konu açmazken... Yeni üyelere sitem etmek saçma olur.
Tamam, bir heyecanla açarsın konunu... Duygularını dökersin satırlarada... Ulan neden aynı konuyu 2-3-4 kere açıyorsun ki :mrgreen:
Birde şöyle bir şey var. Umduğu cevapları alamayınca veya kimse cevap yazmayınca; "Forumunuz batsın, kimse yazmadı" şeklinde sitemde bulunuyorlar. Ben bunu çok gördüm
Aynı gün içerisinde aynı motorlar hakkında en az 2-3 tane konu açılıyor.
15 yaşındaki çocuk SS tavsiyesi ister, kimisi gsx-r için karbüratöre bak der, kimisi hiç sahibi olmayan araba hakkında inceleme yazısı çalar, pardon yazar.
Bu sitede 3-4 ay önce planet alacak kadar bütçem var diyen adamın hp4 s1000RR (hp4 sınırlı sayıda var ülkemizde) sahibi olduğunu gördüm. Gerçi bu araba incelemesini yazan aynı adamdıda neyse :queen:
Ben her gördüğüm yanlışı şikayet ediyorum. Bazılarına seni şikayet ettimde diyorum hatta (Ferhat naber)
Sizde şikayet edin arkadaşlar ama Erdem abiyede fazla yüklenmeyin :rendeer:
Bu sitede Erdem abi gibi adam çok azdır... (Abi ota boka ceza verme artık!):farao:
İşin özü, uyarınızı dile getirin. Gerekirse şikayet butonunu kullanın.
Bu üst üste açılan salak saçma konular yüzünden YARARLI KONULAR altlara düşmekte ne yazıkki.
Birde rica ediyorum otu boku motor genel bölümüne açmayın. Toplama kampı gibi şuan. Aradığını bulamıyorsun ! . .
Daha yazacak çok şey varda... Neyse,
Saygılar dostlar.
Bu yazının altına imzamı atarım,
Belirttiğim kısımlara ben de şahit olmuştum, üçkağıt ortaya çıkınca amma eğlenmişti millet![]()
buda değişik bir bakış açısı onlardan kurtuluş (aynı konuyu birkaç kez açma ,yeterli bilgi olan şeyi sorma vs )yok yaniYeni üye iki hafta konu acmadi veya bir ay konu acmadi elbet konu accaklar ya ilk girdiğinde acicak yada bir ay sonra acicak ayni konuyu bu birseyi değiştirmez