Onlar hiç bir şeyi ciddiye almıyorlar
Bu konu ile ilgili zaten sitede bir yeni eski soğuk savaşı arada hortluyor bu öneri masumane forumun çöplüğe dönmemesi ve daha temiz tutulmasında yönelik bir öner sadece.
Aptalca değil ama kesinlikle....
Gelelim bu konunun açılmasına neden olan kontrolsüzlüğe. Bu adamın böyle bir konu açmasının sebebi abuk sabuk konular açan kim olduğu belli olmayan adamlar kaynaklı gibi görünse de, bu konuların açılmasını yönetmesi gereken kişilerin işlerini doğru yapmaması nedeni ile çöplüğe dönmüş durumdadır. Onlar işlerini düzgün yapsa, bak kardeşim bu konu defalarca açılmış git şu bölümden incele yeniden açmadan gerek yok diye konuyu kapatsa bunların hiç biri olmayacak. Ama mod seçimleri nasıl yapılıyor bilmiyorum. Herhalde eş dost ilişkisi ile olsa gerek.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Forumun sahibi Erhan ile yüz yüze görüşmüşlüğüm, önceden tanışıklığım yok.
Foruma %90 cep telefonu ile giriş yapıyorum, şikayet mesajları mailime düşer, telefonuma mail bildirimi gelir,işim gereği araç kullanmıyor isem girip inceler gereken işlemi yaparım.
Oğlum 1 yaşını geçeli 2 ay oluyor. Kucağımda çocuk uyuturken belki de 500 tane mesaj/konuya müdahale ettiğimi söylesem vicdanım sızlamaz. 15 günde bir izin yapabilirsem yaparım, 2 defa oğlum suya alışsın, eğlensin diye havuza gittim. Havuzda oğlumu eğlendirirken telefondan MT'ti takip edip mesaj silmişliğim de var. Kırmızı ışıkta beklerken (hani şu kaç saniye sonra yeşilin yanacağını gösteren ışıklarda) daha vakit var diyerek gelen şikayet mesajına müdahale etmişliğim var. Ciddi ciddi kaza tehlikesi geçirmişliğim de var araç kullanırken sizlerin şikayet ettiği mesajlara müdahale etmek isterken.
Balkonda çay içerken, yine gelen şikayet mesajlarına müdahale ederim mesela.
Konular: 7.779
Sizin göremediğiniz, sadece bizlerin gördüğü silinen konuların/mesajların sayısı yukarıdadır.
Yazdıklarım sorgulamadan yaptığınız vicdansızca karalama kampanyasına, diğer arkadaşların anlayabilmesi için bir mesajdır.
Ayrıca; konu sahibinin önerisi, insanların özgürlüğünü kısıtlamamak açısından bence uygun değildir. Bir zamanlar, hepimiz acemi ve hevesli olduğumuzu unutmayıp, hoşgörülü kalabilsek keşke.