Yeni üye Oldum :))

kimse yorum yapmıyor:salut: ben sadece scooter almayı düşünüyorum,eğer vitesliye bulaşırsam bırakamam. şimdilik(!) scooter yeterli,zaten eşimde vitesli istemiyor...bağımlılık yapacağından korkuyor:silent:

tiger 150 için yorumunuz varmı? zat 150'ye karşılık...çok kararsızım::lac::

Son düzenleme:
arkadaşlar honda beat'ın kasası metalmi? ben 85kg-eşim 75kg...ikimizi kaldırırmı? acil cevap bekliyorum....kafam çoooooook karıştı;zat 150'mi, beat'mı:silent:

activa activa activa activa activa activa activa activaactiva activa activa activa activa activa activa activa activa activa activa activa activa activa activa activaactiva activa activa activa activa activa activa activa tek gecerim:)

ikinizde 100 er kilo olun çekmezse o motoru kafama vur hatta getir bana sat

Son düzenleme:
sedat kardeş activa dersin'de 2.ci elide pahalı;bide herkes paket serviste kullanıyor ticari araç gibi,bende ticari kullanacağım ama hafta sonlarıda eşimle gezeceğim...sırıtmasın yani...az önce net'te 1.600ytl'ye beat buldum,sahibiyle konuştum gayet olumluydu ama 100cc'lik dedi!!! ben zat 150cc düşünürken bi anda 100cc2ye indik:pale: bu çin motorlarının hiçmi iyi tarafı yok? kimisi iyi kimiside AMMAN HA ALMAYIN diyo.....ben 2.ci el,1500-1750ytl arası bakıyorum.ama o da olmuyor....allah bana kolaylık versin::angry2::

Hoşgeldin sıfır suzuki an125 ler çok ucuz onlara bak derim hem taksitle alabilirsin hemde sıfır motor huyunu suyunu sen bilmiş olcan zata hiç bulaşma iyi akşamlar

ozi teşekkürler;bende eskişehirliyim:flower: hatta amcamlar bile oradalar;cumhuriye mah. merkez....an 125 değerlendirmeye alacağım;görüşürüz:cat:

aramıza hoşgeldin ayberk önce ehliyet için tebrik ederim sonra korumalarını al motoruda otomatik vites düşünme albir vitesli ilerde zorluk çekmezsin

aramıza hoşgeldin alacağın motosiklet şimdiden hayırlı olsun:rendeer:

MoToR'cu;hayalim bir enduro... çelikten bir at giidir o....yaz,kış,kar,yağmur,hiç bir şey onu etkilemiyor sadece sürücüsü dışıda!!!!!!!!!! ona layık olmak için pişmek lazım biraz.....yani vitesliye biraz daha zaman var.

MOTOR,MARV,BYFURKAN; HOŞ BULDUK::plus1::

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar