Yeni üye Oldum :))

HERKESE SELAM!!! DAHA YENİ ÜYE OLDUM + BU GÜN EHLİYET SINAVINA GİRDİM. ARTIK MOTORUMU ALABİLİRİM ANCAK 150 ZAT ALMAM MANTIKLI OLURMU? HEM PAKET SERVİSTE KULLANACAĞIM HEMDE GENEL (GEZMEK vb) TECRÜBELERİNİZE İHTİYACIM VAR,YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. SON OLARAK 2. EL ALMAK İSTİYORUM,MANTIKLIMI?:silent:

hoşgeldinnn. İkinci eli hareketli olan motorları seçmeni tavsiye ederim. Piyasayı iyice araştır, nasıl olsa ilerde motorunu değiştirmek isteyeceksin kolayca satabileceğin bir model seç...

HERKESE SELAM!!! DAHA YENİ ÜYE OLDUM + BU GÜN EHLİYET SINAVINA GİRDİM. ARTIK MOTORUMU ALABİLİRİM ANCAK 150 ZAT ALMAM MANTIKLI OLURMU? HEM PAKET SERVİSTE KULLANACAĞIM HEMDE GENEL (GEZMEK vb) TECRÜBELERİNİZE İHTİYACIM VAR,YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. SON OLARAK 2. EL ALMAK İSTİYORUM,MANTIKLIMI?:silent:

aramıza hosgeldın kardesım , umarım sınavda basarılı olmussundur ve soruna gelınce eskı bır cın malı motor maduru olarak sunu soylıyebılırım degıl 2. el 0 km bıle cın almam umarım ıcını karartmamısımdır, al honda actıva tarzı bır motor rahatına bak bence:cat:

aramıza hoş geldın kardeşime bence paket servıste zat agır düşer daha ıyılerı var mesela kymco keeway bunlardan bırı senın işini rahatlıkla görur

bana yazdıkların inandırıcı gelmedi..sınav tarihleri belirli zamanlarda olur..yaklaşık bir ay önce sınav vardı.bir sonra ki sınav ise 19 nisan.nasıl oluyorda bugün sınava giriyorsun.yanlışlıkla başka bir sınava girmiş olmayasın :queen:

hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

ayberk öncelikle aramıza hoş geldin forumda başlık acarken yada bi konuya cvp yazarken küçük harflerle yazmalısın aksine büyük harfler bağırmak anlamına geldiği için pek hoş karşılanmayacaktır..:cat:

eğer paket servis için kullanacaksan yamaha cgynus rs al derim sana beklediğinden fazlasını sunacaktır
peket servis ve şehir içi şahsi kullanım için çok idealdir..:cat::rendeer::rendeer:

biladerim hoşgeldin aramıza inşlallah kalıcı ve katılımcı olursun şimdiden hayırlı uğurlu olsun:mrgreen: kazasız belasız....

aramıza hoşgeldin bence hem dağıtım için hemde başlangıç için ideal olan ybr125 derim ikinciel içinde mantıklı olur

hoşgeldin aramıza... :cat: başlığı güzel yerde açmışsın :mrgreen: neyi kıyaslıyoruz :silent:

arkadaşlar hoş bulduk; umarım sıkı dostluklar kurabiliriz...zat 150 almaya karar verdim ancak bir dostum ''tiger 150 hem hesaplı hemde aynı çin motoru fiyatı farklı,2.el zat fiyatına 0km tiger alırsın '' dedi... kıyaslamakta zorluk çekiyorum; 2.si paket serviten kastım kartal uğurmumcu mah.'de çiğ köfte bayii dükkanım var,hem iş hemde eşimle gezerken kullanırım diye düşünüyorum.Bu arada dükkanımada beklerim:)) tekrardan ilginize teşekkürler....(06bluedragger artık büyük harf yazmıyorum;sağolasın:cat:

arkadaşlar hoş bulduk; umarım sıkı dostluklar kurabiliriz...zat 150 almaya karar verdim ancak bir dostum ''tiger 150 hem hesaplı hemde aynı çin motoru fiyatı farklı,2.el zat fiyatına 0km tiger alırsın '' dedi... kıyaslamakta zorluk çekiyorum; 2.si paket serviten kastım kartal uğurmumcu mah.'de çiğ köfte bayii dükkanım var,hem iş hemde eşimle gezerken kullanırım diye düşünüyorum.Bu arada dükkanımada beklerim:)) tekrardan ilginize teşekkürler....(06bluedragger artık büyük harf yazmıyorum;sağolasın:cat:

dostum sakın tıger alma benım eskı motorum tıger dı sorunların hıc bırını yazmasam tek bısey yazsam sana yeter 3000 km de 7 kere kayıs kopardı yenı 1 kayısı 40 ytl den degıstırıyolardı toplam sadece kayıs masrafı 280 ytl umarım acıklayıcı olmusumdur

erman teşekkürler; yeterince açıklayıcı oldun...şu an ne kullanıyorsun?

bende bi tavsiyede bulunayim paket işinde kullanmak için honda activa derim ama hafta sonlarida gezeyim dersen ybr 125 öneririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar