Yeni Üye Oldum Racing Hazırlıktayım :)

Merhaba,

Üye olalı bi kaç gün oldu,

Bi CBR 125 R aldım ama bu başlangıç için, seneye ya ER 6 F ya da GT650 alcam...

Daha ehliyeti alamadık ama site içinde tur atıyoz hehe...

Herkese selamlar...

hayırlı olsun güle güle bin dikkatli ol site dışına çıkma:cat: tek lojmanlarında mısın yoksa

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hehe)neşeli birine benziyon

hadi bakalım korumalarını da aldınkı? site içi diye ihmal etme

Forumdan Uzaklaştırıldı
güle güle kullan :D

Bu ne böyle gelen geçen elini kolunu sallayıp geliyor :p Hoşgeldin arkadaşım Allah kaza bela vermesin

Kask ve mont alcam ihmal etmicem,

neşeli olmaz mıyım motor almışım 15 yaşından beri kasıyorum yaş oldu 27 anca aldım :)

600 rr çok pahalı yaa... O kadar parayı motora yatırmıyayım diyorum belki daha sonra görcez bakalım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Merhaba,

Üye olalı bi kaç gün oldu,

Bi CBR 125 R aldım ama bu başlangıç için, seneye ya ER 6 F ya da GT650 alcam...

Daha ehliyeti alamadık ama site içinde tur atıyoz hehe...

Herkese selamlar...

125den 600e fazla uçma kardeşim 1 yıl çok az bir süre racing kolay bir iş değildir benden sana abi tavsiyesi eğer tabi dinlersen :) o 125liğe en az 3-4 sene bin trafikte dolaş çok dolaş iyice alış racinge daha sonra 600lüğe geç :cat: sevgiyle kal racingci

önce ehliyeti alsan iyi olur..çünkü motor olunca sadece site içinde duramazsın bi yakalanırsan da 800 tl felan ..yani ehliyete harciyacağın paranın iki katı ...dikkat..

Kask ve mont alcam ihmal etmicem,

neşeli olmaz mıyım motor almışım 15 yaşından beri kasıyorum yaş oldu 27 anca aldım :)

600 rr çok pahalı yaa... O kadar parayı motora yatırmıyayım diyorum belki daha sonra görcez bakalım...

600 rr çok pahalı demişsin.Ama bi yandan da o parayı bağlamak doğru mu gibilerinden bir şey yazmışsın.Demek ki alabilecek potansiyele sahip gibisin sanki.Ben de almadan önce öyle diyordum ama aldım şimdi de iyi ki aldım diyorum 600 rr ı.İnşallah sanada kısmet olur bir gün.

hayırlı olsun.. CBR125R yavaş küçük yok efendim lastikleri ince, niye bunun egzozu bağırmıyo falan diyenlere aldırma, keyfini çıkar.. Alışıncada limitlerde kullanır pilotajını geliştirirsin:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar