Yeni TeNeRe tanıtım videosu Türkiyedemi çekildi..?

Dogu tarafları oldugunu düşünüyorum ama suriye de olabilir..?

Moderatör (forrap)
Konuyu videolar bölümüne taşıdım:wiinkk:

Videodaki yer Mardin e benziyor ama tabi bunu o taraflarda yaşan arkadaşlar daha iyi bilirler.Dediğiniz gibi Suriye tarafı da olabilir..O taraflardan arkadaşlar anlar bu videodan.

Güzel bir tanıtım videosu olmuş:cat:

harika bir video ama video nun bir yerindeki yazılara bakaram fas derim mardinde boyle yol maalesef yok

otel zahir isimli bir mekan geçiyor ama bulamadım.birde bizim doğu taraflarında öyle asfalt yol ben hiç duymadım

,ç,mden bi ses oranın dubai yada ona benzer gelişmiş arap emirliklerinden biri olduğunu söylüyooo

yahu janti bırak mardini suriyeyi...
yeni tenereye bak sen :mrgreen: çıldın olmuş :wiinkk:

türkiyenin hiç bi yerinde öyle kaliteli asvalt yok ki doğuda olsun.yeni yapıldığında olabilir ama şu terör illeti yüzünden tanklar askeri araçlar geçe geçe yol filan kalmamıştır.terörün her şeyi kötü her şeyi zararlı.Allah daha kötü günler göstermesin inşallah...

Yine de yolda kalmış eliyle mobylette'sini iteleyen bir adam gördüm ben.. :)
Videonun bir kısmı Türkiye'de çekilmiş olabilir.. :cat:

eskide kalmış bir konu ama yeni farkediyorum.... Fas
motoaktüel dergisinin bir sayısında Fas gezisi notlarında aynı yerlerin fotoları var.

HRC

allahım ya bende 'tenereyi' 'testere' diye okudum gece gece :mrgreen: neyse :) güzel video:cat:

Hotel girisinde HOTEL-RESTUARANT yazisinin ustunde arapca bi yaz var,arapca bilen varsa okusun
tnrcl8.jpg

ayrica bi benzinlikten geciyo,Turkiyede olsa kocaman kocaman reklamlarda BP yazardi orda,burdaki benzinlikte tabela felan yok..
ayni benzinlik sahnesinde 2 tane amerikan tipi araba gozukuyo,tip olarak turkiyede olmayan araclar...
ilk sahnelerde gecen beyaz mercedes actross cekininin uzerinde hicbir firma veya Efsane,Sahane,kilhane tuyhane yazilari yok,turkiye olsa kesin bi yazi koyarlardi :)
gozume bunlar carpti,biraz daha dikkatli incelesem daha ayrint bulabilirim sanirim ,bunlarda filmin turkiyede cekilmedigini gosterir :p

Arastirmalarimda Zahir Hotel diye bir hotelin Ampenan diye bir Endonezya kasabasinda oldugumu gordum,herhalde isim benzerligi var ///

Son düzenleme:
bencede kesinlikle Türkiye değil...
ama motor tanıtım videosu bi harika ...:cat:

Hotel girisinde HOTEL-RESTUARANT yazisinin ustunde arapca bi yaz var,arapca bilen varsa okusun
tnrcl8.jpg

ayrica bi benzinlikten geciyo,Turkiyede olsa kocaman kocaman reklamlarda BP yazardi orda,burdaki benzinlikte tabela felan yok..
ayni benzinlik sahnesinde 2 tane amerikan tipi araba gozukuyo,tip olarak turkiyede olmayan araclar...
ilk sahnelerde gecen beyaz mercedes actross cekininin uzerinde hicbir firma veya Efsane,Sahane,kilhane tuyhane yazilari yok,turkiye olsa kesin bi yazi koyarlardi :)
gozume bunlar carpti,biraz daha dikkatli incelesem daha ayrint bulabilirim sanirim ,bunlarda filmin turkiyede cekilmedigini gosterir :p

Arastirmalarimda Zahir Hotel diye bir hotelin Ampenan diye bir Endonezya kasabasinda oldugumu gordum,herhalde isim benzerligi var ///

arapça yazıda hotel- restuarant yazıyor :cherry::cherry::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar