- Konu Yazar
Seni efesle kınıyorum:::cekic::
Ahanda kına :okey::
kına için çok teşekkürler pınarcım bu bana baya yeter uzun bi süre saolasın
bu arada motoru sattım..
Seni efesle kınıyorum:::cekic::
Ahanda kına :okey::
kına için çok teşekkürler pınarcım bu bana baya yeter uzun bi süre saolasın
bu arada motoru sattım..
Hadi hayırlısı olsun.. Sevinmiştir garip (motor) :queen:
Hangi ara aldın, hangi ara sattın, napıyosun sen böyle:silent:
Hangi ara aldın, hangi ara sattın, napıyosun sen böyle:silent:
Daha hayırlı olsun topiği açık duruyo hemde :queen:
Adam motoru sattı halâ hayırlı olsunlar alıyo :cherry:
sattım diye topic açarsam düşün neler olur artık![]()
2 tane sıfır motor alıp 3 hafta içinde ikisinide 2. el olarak elden çıkararak zaten bi motor parası harcamış olduğun için sana yılın ...... plaketini vericeklermiş..
Noktaları henüz doldurmadım yada doldurmamın sitedeki üyeliğim açısından sağlıklı olmayacağını düşündüm. Ne diyosun a'mı b'mi :queen:
Ne olucak sende.. Aldım diye bi topic açtın benim 5 günde ulaştığım mesaj sayısının yarısına 15 günde ulaşamadın.. Peehhhh:queen::queen:
para harcayınca plaket mi veriolarmış? valla bana sadece ruhsat vermişlerdi dur açıp bi soriim şu noktaları doldurma konusunda da belki yardım ederler
Sıfır aldığın yer dolduramayacaktır o noktaları muhtemelen.. İki motoru sıfır alıp ikisinide 2.el olarak sattığını bilen birileri doldurabilir mesela :queen::queen:
Eee şimdi ne alıcan.:silent:
desene iyiki satmışım o zaman :mrgreen:
İki motorla 1/4 oldu mesaj sayın hemde 3x zamanda.. Demek oluyorki;
2 motor 15 günde 100 mesaj ise
2 motor 60 günde 400 mesaj ise
-
-
-
Senin bi 8 tane filan motor alman gerekiyo sanırsam aynı gün ve mesaj sayısına ulaşmak için :cherry:
80 motor alsamda aynı ilgiyi görcemi zannetmiorum pınar
artık millet yazar bende hayırlı olsun geçmiş olsun iyi yolculuklar falan takılırım işte buralarda :cherry:
Anladııımmm... Sen sitede ilgi görmek istediğin için o kadar motor alıp satıyosun.. Yazık yaa acıdım şimdi birden :queen:
Aynen öle bundan sonra sen motorunun fotosunu çektirirken yanından hatayla geçiomuş falan gibi pozlar vericem bölece insanların beynine de işlicem :cherry:
Demek topiclerde beni takip etme sebebin buydu.. Hmmm hiç aklıma gelmemişti nası da düşünedemedim :queen::queen:
hayırlı olsun.. sanırım tercihin doğru dağ bayır dinlemez o makina..