Yeni MT'ci

Selam arkadaşlar, motosikletimi yeni aldım; bir koşu aranıza katıldım :)

Hepinize sevgiler

hoşgeldiniz efendim sefalar getirdiniz
motorunuz hayırlı uğurlu olsun...

Merhabalar kendinizi biraz daha tanıtırsanız yaş isim vs vs gibi daha iyi olur :)

pardon :)

adım gökalp, 28 yaşındayım ve jinlun jl150-5 kullanıyorum. istanbul örnek mahallesi'nde oturuyorum ve yazılım mühendisiyim.

yeniden sevgiler :)

Huaa hoşgeldin abi bakalım tanıyacakmısın beni... :queen:

Adım Sercan. Birol'un bacanağıyım. Şimdilik resmi olarak telefon bankacılığı işinde çalışıyorum. Yarından sonra iş değiştiriyorum ama senin bu son cümleden muhtemelen haberin yoktur :bounce::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:05 ----------

Benimle ilgili son gelişmeyi buradan takip edebilirsin :queen:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/91029-hayatimi-degistiren-ege-turu.html

Huaa hoşgeldin abi bakalım tanıyacakmısın beni... :queen:

Adım Sercan. Birol'un bacanağıyım. Şimdilik resmi olarak telefon bankacılığı işinde çalışıyorum. Yarından sonra iş değiştiriyorum ama senin bu son cümleden muhtemelen haberin yoktur :bounce::queen:

senin birol'un bacanağı olman için ablanın kız kardeşiyle evlenmen lazım sercan :) kayınço olmasın o dediğin :)

ayrıca son gelişmelerden de haberim var, kulaklarını çınlattım. imrenmedim desem yalan olur

Aranıza yeni katıldım :)

Regal Raptor dd250 9B 2011 motorumla aranıza yeni katıldım.:) bursa dan selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar