Yeni Motosikletimi Aldım...

vay vay vay Allah sana kaza bela vermesin abim.gözü olanın gözü çıksın harika bir şeymiş :queen:

Beğendim güzelmiş güle güle kullan bir ara forumda motosiklet fiyatları fazla diyodun kaça aldın ?

hadi hayırlısı olsun allah kaza bela gostermesin guzel bir secim kac model ve kac liraya aldınız gerci alet sıfır kadar temiz gorunuyor ama?

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız sürüşler :cat:
Motosiklet oldukça temiz duruyor..

Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Oldukça temiz görünüyor ve her yiğidin gönlünde yatan motosiklet.:cat::wiinkk:

hayırlı olsun güzel motor enduro olması beni ayrıca mutlu etti 100 km de 4,5 litre gayet iyi benim motorda hemen hemen aynı yakıyo haliyle yeni teknolojiler var motorda konforunu ve gücünü merak ettim doğrusu

Uzun arayışlardan sonra aldığın motosiklet hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız gezmen dileğimle.:):cat:

hayırlı olsun güzel motor enduro olması beni ayrıca mutlu etti 100 km de 4,5 litre gayet iyi benim motorda hemen hemen aynı yakıyo haliyle yeni teknolojiler var motorda konforunu ve gücünü merak ettim doğrusu

Tebrik eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yolda gelirken 5.01 lt yaktı. Lakin hiç uslu gelmedik. Ortalama hızımız 130-140 idi. Ve otobanda yaklaşık 5 dakika 190 km/h yaptık. 100 km ile gidilirse 4.5 lt lere kadar inebileceğini düşünmekteyim.

maşallah motosikletiniz çok güzel nazar değmesin:rendeer: hayırlı olsun , kazasız belasız inşallah..

Tebrik eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yolda gelirken 5.01 lt yaktı. Lakin hiç uslu gelmedik. Ortalama hızımız 130-140 idi. Ve otobanda yaklaşık 5 dakika 190 km/h yaptık. 100 km ile gidilirse 4.5 lt lere kadar inebileceğini düşünmekteyim.

Merhabalar,

çooooook tekrikkkkkk ederim, hayırlı olsun, gerçekten de mükemmel bir motosiklet almışsını, üstelik de mavi (bence dl nin en güzel rengi)
eşinle birlikte kazasız belasız yolculuklar diliyorum, tekeriniz düz bassın.
Vay be sonunda aldın istediğin motoru, helal!
daha dün gibi ilk yazdığın mesajı hatırlıyorum, gv250 li ilk aldığında eve gelişini ve sürüşünü... (eve başkasına artçı gelmiştin değil mi_?)

Ne güzel, tecrübe artıyor, motorların gücü artıyor, işte doğru yol bu, yavaş yavaş sindire sindire gücü arttırmak. Bunu için de ayrıca tebrikler.

Şimdi sıra bende;
cbf600, f650(800cc) ya da dl650..... offf of!
haftasonu borusan ankaraya gittim, R1200GS adventure motordur diyenler yanılıyor, başka birşeydir o bence...
slm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selka,
Motorun hayırlı uğurlu olsun,tekeri düz bassın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar