Yeni Motosikletimi Aldım...

Arkadaşlar ilk motosikletim olan Hyosung GV250 Cruıser motosikletimi sattıktan sonra; uzun bir süredir, CBF600, Fazer, F650GS, DL650, V-Strom, Transalp modelleri derken ben de yeni motosikletime kavuştum... Nihai kararımı Suzuki DL650 V-Strom'dan yana kullandım. Elbette diğer modellerinde çok iyi birer motosiklet modeli olduğu muhakkak ancak yapmış olduğum araştırmalarda ve benim kriterlerimde Suzuki DL650 V-Strom birinciliği kucaklamış olduğu. Elbette her kullanıcının kendine göre kriterleri ve birincileri vardır. Ve o kriterlerde o alacağı motosikleti belirler.

Sözün kısası;

Aydın Söke'de motosikletimi aldım. Eşimle yemek yemek için Söke çıkışında ki çöp şiş restauranta duracağımızı söylememize rağmen; yemeğimizi tam 180 km ileride ki Denizli'de yedik.
.:)
:cat::wiinkk:

Umarım ve dilerim; herkes bir gün gönlündeki motosiklete kavuşur...

Son düzenleme:
Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.Çok güzel motor.:)

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Keske sis kebaplari Soke de yeseymisiniz,orasi daha guzel yapiyor.:p

Saka saka!!

Hayirli ugurlu olsun motorun.
Temiz gorunuyor.:cat:

uzun zamandır motosiklet alma maceranızı takip ediyorum. Nihayet sonuclanmıs :) hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.. :)

Hayırlı olsun darısı bizim başımıza. Allah kaza bela göstermesin.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin selçuk bey,
gv 250 de olduğu gibi tecrübelerini ayrıntılı olrak paylaşırsanız sahsen memnun olurum..Kaça aldınız kaç model , nekadar yakıt tüketiyor vs...
güle güle kullanın...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. rengide çok hoş :cat:

hayırlı olsn allah kazasız belasır sürüşler nasipetsin inşallah bende hayalimdeki motoru alabilirim

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok güzel maşşallahhhh kırkbir kere. Allah kaza bela vermesin. :rendeer:

En sevdiğim motorlardan birisidir VStrom. Güle güle kullanın. Yakıt ekonomisine hayran olacaksınız..

abicim süper makina, tabi herşeyden önce sizler süpersiniz. güle güle kullanın.:rendeer:

Kazasız belasız güzel günlerde gönlünce kullanman dileğiyle hayırlı uğurlu olsun.Allah Korusun.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar