- Konu Yazar
Doğrudur.. Türkiyede pek olmayan bi motor ve grenajlısı hiç yokPınar abla hayırlı olsun.. :rendeer:
Ama ben bu motoru ilk defa görüyorum. :cyclopsan
Vallaa ben hızını deil görür görmez kendisini beğendim. Mavide yakışmış cidden motora. Motorda bana yakışınca kaçırmayım dedimÇok sazanım ya.. Pardon... Konunun bütününü okumadan cevap yapıştırırsan böyle madara olursun..r:
Neyse Suzuki'yi tutturmuşum bari..
Güle güle kullan. Sence de mavi motorlar daha hızlı değil mi, Pınar?
Bulabilmişmiydin sen onu söyle hele bi :cherry:KaraVelioğlu;847951' Alıntı:tahmin hakkı sayısıdamı sana bağlı ,başkabi arzun varmı(şiir gibi oldu,bak devamını getiririm he:mrgreen
he he kullandım ama olay kapanmamıştı(benim açıma) internetten butür motorların listesini çıkarsaydım görürdün gününü
Saol teşekkür ederim güzel dileklerin için :wiinkk:Hayırlı uğurlu olsun beraber güzel günler geçirmen dileğiyle senin adına sevindim,
Tekerin düz bassın daima
Saol teşekkür ederim, evet benim bildiğimde Türkiyede tek çünkü adam Amerikadan getirmiş grenajları filan.. Burda bundan yok yani..pınarr Yeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun. Sanırım sahibinden de ilanını görmüştüm. Ayrıca Türkiyede tek olma ihtimali yüksek :wiinkk: Farklı bir motosikletle biraz daha dikkat çekeceksin. Kazasız belasız Bol KM LeRR. :cat:
Saol orçun teşekkürler.. Arasıra gelir havamı atar giderim aabi olar mı ? :queen:hayırlı olsun pınar
güle güle kullan.
artık bizim mahalleye de uğramazsın(kore mahallesi)
Saol teşekkür ederim darısı olmayanların başına inşallah :wiinkk:hayırlı olsn kazasız belasız inş...![]()
Kimse bulamadığı için hoşuma gidiyo ya zatenCidden tahminlerle bulunması zor bir motor. Sabaha kadar düşünsem bulamazdım.
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Saol çok teşekkürler.. Amin...
Teşekkür ederim saol..küheylan;848046' Alıntı:hayırlı olsun...
kazasız belasız sürüşler dilerim.
Saol muratti teşekkür ederim, evet kaza yaparsın yorumları pek hoş deil ama metehanın da kötülüğünden dolayı söylemediğini biliyorum. :wiinkk:merhaba öncelikle yeni motorun hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifli ve zevkli sürüşler nasip etsin pınar ben manisa mt den murat hıfzı
gelelim sana mete_han gerçektende arıza birisin senin yazılarını epeydir takip ediyorum aslen manisa salihliden olduğunu söylüyorsun bende ahmetli denim yani 20 km aramız ama farkındaysan sana daha bu güne kadar merhaba bile demedim şayet nedenini soracak olursan inan herşeye muhalafet olmak sana bişey kazandırmaz aksine milletin gözünde antipati toplarsın hatta sanki bi ara sitede çizgi yemiştin sanırım artık biraz daha akıllı uslu konuş kızcağaz yeni motor almış salı teslim alacakmış ama sen bugünden soğutacaksın yapma bırak herkez kendi kaderini kendi çizer allah kaza bela vermesin de geç
Teşekkürler, amin.. :wiinkk:__sArSıLmAz__;848224' Alıntı:hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...:cat:
Söylediğini yapıcam zaten.. İleri sürüş teknikleri almadanda scooter gibi kullanırım motoru ancakbak senin motoru başka kız kullanıyor.
http://www.ozpa.net/UNBoeROGq7o/sv-650-sv650-sv650s-suzuki-ma-suzette-videosu.html
Videolarda R6 R1 gibi makinelerle beraber.istersen ileri sürüş teknikleri dersi alsan mı acaba
http://www.youtube.com/watch?v=QI57BYiWkSU
Bu arada kızın kullandığı grenajsız, yine benim motordan deil :cherry:
Saol teşekkürler :wiinkk:İlk defa sana katılıyorum... Bir yere çomak sokmam lazım.......:cat::cat:
Olmuş işin davası olmaz gerçi........ Hayırlısı olsun...... :rendeer:
Teşekkür ederim, amin..:wiinkk:Allah kaza bela vermesin güle güle kullan..
Evet bende hep bunu yapıyorum zaten ama yavaş gittiğim iddialarıyla dalga geçen arkadaşlara bu söylediğinin önemini anlatamadım henüz. Öldüğüm zaman "ben söylemiştim" dedirteceğime o arkadaşların "dalga geçmesini" yeğliyorum vallaa umurumda deil...maviergün;848476' Alıntı:Azami hızda değil azami dikkatle kullanman dileğiyle...
Saol Cemal abi, yavaşsın diyenlerin gazına gelmediğim için içim rahat. :wiinkk:cemal yortanlı;848483' Alıntı:pınar hayırlı uğurlu olsun..senin adına sevindim..o makineyide adam gibi kullanacağından eminim..allah kaza yüzü göstermesin.hoşca kal
Saol teşekkür ederim. Tek olması cidden başka bi his yaa çok iyi vallaa :cherry:hayırlı olsun güle güle kullan
bende ilk defa görüyorum
Amin cümlemize, teşekkür ederimHayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Hayırlı olsun pınarr güle güle kullan :rendeer: :cat: HFC ye uğramassın artık :wiinkk:
Orçuna yazdığım cevap geçerlidir :cherry:
Teşekkür ederim saol:wiinkk:
Son düzenleme: