Yeni Motosikletim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pınar abla hayırlı olsun.. :rendeer:
Ama ben bu motoru ilk defa görüyorum. :cyclopsan
Doğrudur.. Türkiyede pek olmayan bi motor ve grenajlısı hiç yok :) Saol bu arada :wiinkk:
Çok sazanım ya.. Pardon... Konunun bütününü okumadan cevap yapıştırırsan böyle madara olursun.. :pr:

Neyse Suzuki'yi tutturmuşum bari..

Güle güle kullan. Sence de mavi motorlar daha hızlı değil mi, Pınar?
Vallaa ben hızını deil görür görmez kendisini beğendim. Mavide yakışmış cidden motora. Motorda bana yakışınca kaçırmayım dedim :) Saol teşekkür ederim :wiinkk:
KaraVelioğlu;847951' Alıntı:
tahmin hakkı sayısıdamı sana bağlı ,başkabi arzun varmı:p(şiir gibi oldu,bak devamını getiririm he:mrgreen:)
he he kullandım ama olay kapanmamıştı(benim açıma:)) internetten butür motorların listesini çıkarsaydım görürdün gününü
Bulabilmişmiydin sen onu söyle hele bi :cherry:
Hayırlı uğurlu olsun beraber güzel günler geçirmen dileğiyle senin adına sevindim,

Tekerin düz bassın daima
Saol teşekkür ederim güzel dileklerin için :wiinkk:
pınarr Yeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun. Sanırım sahibinden de ilanını görmüştüm. Ayrıca Türkiyede tek olma ihtimali yüksek :wiinkk: Farklı bir motosikletle biraz daha dikkat çekeceksin. Kazasız belasız Bol KM LeRR. :cat:
Saol teşekkür ederim, evet benim bildiğimde Türkiyede tek çünkü adam Amerikadan getirmiş grenajları filan.. Burda bundan yok yani..
hayırlı olsun pınar
güle güle kullan.
artık bizim mahalleye de uğramazsın(kore mahallesi:p)
Saol orçun teşekkürler.. Arasıra gelir havamı atar giderim aabi olar mı ? :queen:
hayırlı olsn kazasız belasız inş...:)
Saol teşekkür ederim darısı olmayanların başına inşallah :wiinkk:
Cidden tahminlerle bulunması zor bir motor. Sabaha kadar düşünsem bulamazdım.
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Kimse bulamadığı için hoşuma gidiyo ya zaten :)
Saol çok teşekkürler.. Amin...
küheylan;848046' Alıntı:
hayırlı olsun...
kazasız belasız sürüşler dilerim.
Teşekkür ederim saol..
merhaba öncelikle yeni motorun hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifli ve zevkli sürüşler nasip etsin pınar ben manisa mt den murat hıfzı

gelelim sana mete_han gerçektende arıza birisin senin yazılarını epeydir takip ediyorum aslen manisa salihliden olduğunu söylüyorsun bende ahmetli denim yani 20 km aramız ama farkındaysan sana daha bu güne kadar merhaba bile demedim şayet nedenini soracak olursan inan herşeye muhalafet olmak sana bişey kazandırmaz aksine milletin gözünde antipati toplarsın hatta sanki bi ara sitede çizgi yemiştin sanırım artık biraz daha akıllı uslu konuş kızcağaz yeni motor almış salı teslim alacakmış ama sen bugünden soğutacaksın yapma bırak herkez kendi kaderini kendi çizer allah kaza bela vermesin de geç
Saol muratti teşekkür ederim, evet kaza yaparsın yorumları pek hoş deil ama metehanın da kötülüğünden dolayı söylemediğini biliyorum. :wiinkk:
__sArSıLmAz__;848224' Alıntı:
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...:cat:
Teşekkürler, amin.. :wiinkk:
bak senin motoru başka kız kullanıyor.

http://www.ozpa.net/UNBoeROGq7o/sv-650-sv650-sv650s-suzuki-ma-suzette-videosu.html

Videolarda R6 R1 gibi makinelerle beraber.istersen ileri sürüş teknikleri dersi alsan mı acaba

http://www.youtube.com/watch?v=QI57BYiWkSU
Söylediğini yapıcam zaten.. İleri sürüş teknikleri almadanda scooter gibi kullanırım motoru ancak :)

Bu arada kızın kullandığı grenajsız, yine benim motordan deil :cherry:
İlk defa sana katılıyorum... Bir yere çomak sokmam lazım.......:cat::cat:

Olmuş işin davası olmaz gerçi........ Hayırlısı olsun...... :rendeer:
Saol teşekkürler :wiinkk:
Allah kaza bela vermesin güle güle kullan..
Teşekkür ederim, amin..:wiinkk:
maviergün;848476' Alıntı:
Azami hızda değil azami dikkatle kullanman dileğiyle...
Evet bende hep bunu yapıyorum zaten ama yavaş gittiğim iddialarıyla dalga geçen arkadaşlara bu söylediğinin önemini anlatamadım henüz. Öldüğüm zaman "ben söylemiştim" dedirteceğime o arkadaşların "dalga geçmesini" yeğliyorum vallaa umurumda deil...
cemal yortanlı;848483' Alıntı:
pınar hayırlı uğurlu olsun..senin adına sevindim..o makineyide adam gibi kullanacağından eminim..allah kaza yüzü göstermesin.hoşca kal
Saol Cemal abi, yavaşsın diyenlerin gazına gelmediğim için içim rahat. :wiinkk:

hayırlı olsun güle güle kullan
bende ilk defa görüyorum
Saol teşekkür ederim. Tek olması cidden başka bi his yaa çok iyi vallaa :cherry:
Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Amin cümlemize, teşekkür ederim :)
Hayırlı olsun pınarr güle güle kullan :rendeer: :cat: HFC ye uğramassın artık :wiinkk:

Orçuna yazdığım cevap geçerlidir :cherry:
Teşekkür ederim saol:wiinkk:

Son düzenleme:
hayırlı olsun pınar kazasız belasız kullanasın inşallah...neyseki tahmin ettiğim gibi 98 veya 100 beygir üstü bişey almadın...ama bu da hiç fena sayılmaz...ama km'sine kafam takıldı 2005 ve 4.000 km'he sanki oynanmış gibi bir his var içimde dost gerçeği acıyı söyler...digital km'leri bile geri çekiyolarmış ama umarım seninki öyle değildir...neyse hayrını göresin iyi günlerde eskitesin...

hayırlı olsun pınar kazasız belasız kullanasın inşallah...neyseki tahmin ettiğim gibi 98 veya 100 beygir üstü bişey almadın...ama bu da hiç fena sayılmaz...ama km'sine kafam takıldı 2005 ve 4.000 km'he sanki oynanmış gibi bir his var içimde dost gerçeği acıyı söyler...digital km'leri bile geri çekiyolarmış ama umarım seninki öyle değildir...neyse hayrını göresin iyi günlerde eskitesin...

2005te deil 2004 model..
Yaa adamın 3 tane motoru varmış birini satmış 2 tane kalmış. Kendiside söylüyo takıntılı bi adam bu. Doktor ve hastaneye bunla gittiği zaman bagaj sorunu yaşadığı için ve motoru sadece hastaneye gidiş gelişte kullandığı için bunu pek sürmemiş. Gittim direk evin içinde gördüm motoru. Ne derse inanırım yani :cherry:

Saol teşekkür ederim güzel dileklerin için ;)
Bu arada adam kendi bile çıkarmıyo motoru dışarı.. Takıntılı işte naaparsın :)

Allah kazadan beladan saklasın, nazar değmesin inşaallah, bizede bir RR nasip olur inş. hayırlı uğurlu olsun

Allah kazadan beladan saklasın, nazar değmesin inşaallah, bizede bir RR nasip olur inş. hayırlı uğurlu olsun

Amin cümlemize.. Teşekkür ederim güzel dileklerin için. :wiinkk:

Allah herkese gönlündeki motoru almayı nasip etsin inşallah..:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pınarr;848499' Alıntı:
Bulabilmişmiydin sen onu söyle hele bi :cherry:

şimdi şöyle oluyo ,ilk fazer diyen bendim ,senin makinada fazerin suzuki versiyonu olduğuna göre ilk etapta %50 bilmişmiyim bilmişim ,geriye bi markayı tutturmak kalmış oda küçük bi inceleme ve düşünmeyle halloldu bitti yani ben bildim ,ancak söylemezdim merak etme.:p
ama bu teşekkürler yerine sende sende sende bilemediniiiz deseydin daha iyi olurdu demi bihafta falan işkence davam etse; aboov korku filmi gibi:cherry:

KaraVelioğlu;848604' Alıntı:
şimdi şöyle oluyo ,ilk fazer diyen bendim ,senin makinada fazerin suzuki versiyonu olduğuna göre ilk etapta %50 bilmişmiyim bilmişim ,geriye bi markayı tutturmak kalmış oda küçük bi inceleme ve düşünmeyle halloldu bitti yani ben bildim ,ancak söylemezdim merak etme.:p
ama bu teşekkürler yerine sende sende sende bilemediniiiz deseydin daha iyi olurdu demi bihafta falan işkence davam etse; aboov korku filmi gibi:cherry:

Yok yok dedim ya gkn ın boşboazlığı işte :cherry:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tenks...................:)

Son düzenleme:

GKN

tmm işte
ben pok ettim, yüzüme vurmayın
çay ısmarlıcas dedikya:p

hem bunun hesabını bana söleyen gel lere sorunuz:queen:

tmm işte
ben pok ettim, yüzüme vurmayın
çay ısmarlıcas dedikya:p

hem bunun hesabını bana söleyen gel lere sorunuz:queen:

yok ben seni tanırım sana söylüyorum :cherry:
Haftaya pazar için hemen bi topic patlat bakıyım nasıl oluyomuşşş :p
:queen:

GKN

du bakim
perşembe önemli bi işim var
duruma göre haftaya pazara gerçekten çay ısmarlamam gerekebilir:bounce:
hp başına 1 çay :bounce:

2005te deil 2004 model..
Yaa adamın 3 tane motoru varmış birini satmış 2 tane kalmış. Kendiside söylüyo takıntılı bi adam bu. Doktor ve hastaneye bunla gittiği zaman bagaj sorunu yaşadığı için ve motoru sadece hastaneye gidiş gelişte kullandığı için bunu pek sürmemiş. Gittim direk evin içinde gördüm motoru. Ne derse inanırım yani :cherry:

Saol teşekkür ederim güzel dileklerin için ;)
Bu arada adam kendi bile çıkarmıyo motoru dışarı.. Takıntılı işte naaparsın :)

hayırlı uğurlu olun pınar anım.adam motoru dışarı çıkarmıyor acaba süs eşyası olarakmı almış eve :queen::queen::queen: adamda bir gariplik var şüpelendim :p:p:mrgreen: fazer falan niye düşünmediniz?:silent: suzukilerin piyasası biraz daha düşük sanırım ama sizin motor kişiye özel gibi :) daha önceden sahibindende gezerken gözüme takılmışdı bu motor. 2004 de 4000km olmasına şaşırmısdım.:) Belki siz satarken yıl önemli olabilir ama kullanırken km önemli :wiinkk::bounce::cat::rendeer:

du bakim
perşembe önemli bi işim var
duruma göre haftaya pazara gerçekten çay ısmarlamam gerekebilir:bounce:
hp başına 1 çay :bounce:

Saat 1 i geçince duruyo sanırım benim beyin.
Lazlardan bi saat ilerdeyim yuppiiii :queen:

hayırlı uğurlu olun pınar anım.adam motoru dışarı çıkarmıyor acaba süs eşyası olarakmı almış eve :queen::queen::queen: adamda bir gariplik var şüpelendim :p:p:mrgreen: fazer falan niye düşünmediniz?:silent: suzukilerin piyasası biraz daha düşük sanırım ama sizin motor kişiye özel gibi :) daha önceden sahibindende gezerken gözüme takılmışdı bu motor. 2004 de 4000km olmasına şaşırmısdım.:) Belki siz satarken yıl önemli olabilir ama kullanırken km önemli :wiinkk::bounce::cat::rendeer:

Adam garip bi adam zaten.. Şimdiye kadar satamadıysa gairpliğinden dolayı satamamıştır kanımca :cherry: Neyse bana yaradı bu garipliği :)

Ben uzun bi süre bunu kullanmayı planlıyorum zaten. En azından krediler bitene dek diycem kredide 2 yıl süreceği için yine ben uzun bi süre bu motora binerim :queen:

Teşekkür ederim iyi dilekler için..

Bu arada sen beni tanımadın dimi erdo?
otoshowda scooterınla bana artislik yapmıştın :p

Son düzenleme:
Bu arada sen beni tanımadın dimi erdo?
otoshowda scooterınla bana artislik yapmıştın :p

Yok yahu ben değilim o :) Ben sizi sadece bir kere maltepede bir buluşma vardı orda görmüştüm.:rendeer::bounce: hatta karakız nickli kullanıcı "kimse benimle ilgilenmedi" diye sızlandığı buluşma :p:cherry:bende scooter yok çünkü :) honda cbf 150.

Yok yahu ben değilim o :) Ben sizi sadece bir kere maltepede bir buluşma vardı orda görmüştüm.:rendeer::bounce: hatta karakız nickli kullanıcı "kimse benimle ilgilenmedi" diye sızlandığı buluşma :p:cherry:bende scooter yok çünkü :) honda cbf 150.

Oydun hatta bmw nin üstünde resim çekindin ve alarmı öttürdün.. Sonrada scooterla tek teker yaptın insanların arasında :p Resmin bilem var benimde var aynı bmw ile :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar