yeni motosikletim ybr 250

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba, 1 ay önce sipariş ettiğim motosikletim geçtiğimiz cumartesi günü bayiye gelmiş ve elime ulaştı, bana aksesuar konusunda yardımcı olmuştunuz, teşekkür ederim, yenii motosikletimi sizinle paylaşmak istedim, işte buyrun fotolar, motorumla dün gezi yaptım gezi bölümünde bilgiler verdim, oradan bakabilirsiniz.:cat:

Hayırlı olsun, çok güzel maşallah...
nazarlik.jpg

Güle güle, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Çok güzel gözüküyor. :cat:

taş:rendeer: gibi motor güle güle kullan...ömür boyu binersin artık sıfır aldıgına göre satma sakın...

Süper ya kazasız belasız kullan hayırlı olsun Allah olmayanlarada nasip etsin.:)

Bu arada gezi bölümüne bilgileride attım demişsin bulamadım bir link koy onuda görelim.:)

ne aksesuarı yaa,oynamayın bu güzellikle ..kazasız belasız kullanmak nasip olur inş..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 PM ----------

Forumdan Uzaklaştırıldı
Süper ya kazasız belasız kullan hayırlı olsun Allah olmayanlarada nasip etsin.:)

Bu arada gezi bölümüne bilgileride attım demişsin bulamadım bir link koy onuda görelim.:)
sağol allah razı olsun, gezi bölümünde yayınladım ama :cyclopsan bi daha bak istersen :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:11 PM ----------

Hayırlı olsun :rendeer: kaça mal oldu ?
sağol teşekkürler, kardeş 12 ay vadeli 9400tl ye mal oldu :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güle Güle Kullan,,Kazasız sürüşler,,,,Bu motorun çıkarttığı seslere bayılıyorum,Süper

bildiğin makina gibi duruyo beaa Allah kaza bela göstermesin tekerin düz bassın :rendeer: :rendeer:

Çok güzel hep beğenerek takip ettiğim bir modeldir telefonunu yazarsan AKÇAY'a geldiğimde uğrarım.

Tebrik ederim, Seni hiç pişman etmeyecek bir makinaya sahip oldun. Aramıza hoş geldin. Hayırlısı ile güle güle kullan. Allah kazadan beladan korusun kardeşim. Makina ile ilgili bir sıkıntın olur ise konuşalım. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar