Yeni motosikletim vs Ben...

Ne is hoca hayir dilemektemi artik enayilige giriyo sizin oralarda yoksa siz boyle kafa mi yapiyonuz enayi hortlak felan diye. Delikanlilik mi bunun adi?

topik'i açan kişi 2 yıl önce açmış arkadaşım bilmem farkettin mi, birisi de topk'i hortlatmış, umarım bunu anlamışsın hortlatmak derken birden fazla anlam içerebileceğini türkçedeki kelimelerin, o beş kişi de daha öncekileri okumadan atlamışlar, neyse kal sağlıcakla

Pasam sagol bilgilendirdin isin asli bu gun 2 ci gunum formda,kirdiysak birilerini af ola ozur saygilar bizden.:rendeer:

siyah cok guzel bende balikesirliyim merkezdern hiç karsilaşmadik sanirim

aradan 3 sene gecmıs karsılasmaman normal adam motoru pert bıle etmıstır :D

Hayırlısı olsun bende bu tarz motorları seviyorum hele kawasaki ninja favorim tekerin düz bassın dostum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun Allah tekerını düz bastırsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı olsun bol keyifli sürüşler, Tiger egzoz alalım sana ama :cat:

alalı yıllar olmuş,hortlamış topik.Hatta üstüne 1000RR almış arkadaş:queen:genede hayırlı olsun :p

s.a bende zamanunda hysoung hastasıydım ve tek amacım onu almaktı ama bu motorun çin malı oldugu yönünde birçok duyum aldım.çin malından ziyade parçalarının kalitesiz olması yönünde birkaç şey duydum.acaba ne kdar dogru bilgi verirseniz sevinirim. bu arada hayırlı olsun.

kim hortlattıysa helal olsun :) sazan gibi yazıyorduk. arkadaş hayırlı olsun, inşallah şimdiye tam koruma olmuşsunuzdur.

adam 1000rr aldı ben gözümle gördüm adamı motoruyla siz eski motorunu kutlayın :queen:
abi cbr'ın hayırlı olsun:rendeer:

hayirli ugurlu olsun,umarim tekerin yerden kesilmez ve lutfen lutfen alkol alip motora binme,ve trafikte uygun oldugu zaman surat yap..lutfen..tekrar hayirli olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar