hayırlı olsun güle güle kullanın...
ufak cc'den sonra nasıl geliyor abi ?allah için söleyver.
ben de bu aralar çok inceliyorum bunu. takas alanı da buldum ybr'yi.
yakıtı gözüm görmüyor. 250lik dediğin bastınmı gitmeli
siperlik taktıktan sonra kaç gördünüz düzde ?
![]()
hayırlı olsun Allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin.
ama ben olsam cam stop yerine önce lastik işini hallederdim.
cbf 150 de iki adet seger cbf 250 yede 4 adet seger taktımcihan abi hayırlı olsun bu arada benim 150 de sager dat korna var harbi çok DeLi :queen:
seni yollarda değil aramızda gezilerde görmek isteriz.:wiinkk:Hayırlı olsun CİHAN arkadaşım.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Bende 250'liğe geçtiydim,sizle biraz makara yaparım diyodum,büyüttünüz makinaları:cherry:.
aynen bende öyle üşündügün için gri renk aldım,Gri renk daha çok yakışıyor bana göre motosiklete.
ybr değil cbf 150 vardı ve şu an 28000 km de sattım sayılır onu da.cbf furyası kuruluyor :mrgreen: Cihan Hayırlısı olsun dostum güle güle bin.. Allah Kazasız Belasız Kullanmak NAsip ETsin.. Bildiğim Kadarıyla YBR İle iyi Gezdin.. Kaç Km de SAttın Ybr yi ?
aynen cbf 250 bu fiyata tek geçtim.O paraya alabileceğin en iyi motor. Tekerin düz bassın
biraz kelepir fiyat oldu, ama aynısından kuzene aldık 4000 tl ye kuru motosiklet.HAYIRLI OLSUN KARDEŞ!
iyi almışsın o paraya. Benimki 2005 olduğu halde o paraya vermiyorum) Valla iyi denkgetirmişsin. Güzel motor. Allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin
hayırlı olsun.çok temiz görünüyor.yakıt konusunu merak eden arkadaşlar,
geçen hafta 10 lt benzinle 210 km yol alabildim.hız 120-130 bazen 140 (kısa bir süreliğine de olsa 150 gördü.)daha sakin kullanımla 250 km çok rahat yol yapılabilir 10 lt benzinle.
genelde şehir dışı ve çevre yolu.ama dedğim gibi hız şehir dışındayken 120 nin altına pek düşmedi.90 ı geçmeden 10 litre ile 250 km rahat yapılabilir . ben de alalı 2 ay oldu. yakıtı hala ölçmeye çalışıyorum :cherry: sakin ve hırçın kullanım arasında 100 km de 1lt fark yapıyor.. Bahsettiğin yakıt şehir içimi, şehirdışı mı ?
genelde şehir dışı ve çevre yolu.ama dedğim gibi hız şehir dışındayken 120 nin altına pek düşmedi.90 ı geçmeden 10 litre ile 250 km rahat yapılabilir . ben de alalı 2 ay oldu. yakıtı hala ölçmeye çalışıyorum :cherry: sakin ve hırçın kullanım arasında 100 km de 1lt fark yapıyor.