Yeni motosikletim cbf 250

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin. Dediğin gibi fiyat çok iyi, makine de çok güzel görünüyor. Maşallah diyelim nazar değmesin

Hayırlı olsun. İyi etmişsin.

Borcum olmasa anında krediyi çeker alırım bu motoru. Hiç düşünmem. Parça fiyatından da yakıtında da korkmam. Gazı açtınmı yara yara gidersin. :p

HAYIRLI OLSUN KARDEŞ!

iyi almışsın o paraya. Benimki 2005 olduğu halde o paraya vermiyorum:)) Valla iyi denkgetirmişsin. Güzel motor. Allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin

ufak cc'den sonra nasıl geliyor abi ? :) allah için söleyver. :) ben de bu aralar çok inceliyorum bunu. takas alanı da buldum ybr'yi. :) yakıtı gözüm görmüyor. 250lik dediğin bastınmı gitmeli :) siperlik taktıktan sonra kaç gördünüz düzde ? :)

evet dedigin gibi bastım mı 130 u daha da basarsan gidiyor.

hayırlı olsun Allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin.
ama ben olsam cam stop yerine önce lastik işini hallederdim.

cihan abi hayırlı olsun bu arada benim 150 de sager dat korna var harbi çok DeLi :queen:
cbf 150 de iki adet seger cbf 250 yede 4 adet seger taktım
o biçim oldu.

Hayırlı olsun CİHAN arkadaşım.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Bende 250'liğe geçtiydim,sizle biraz makara yaparım diyodum,büyüttünüz makinaları:cherry:.
seni yollarda değil aramızda gezilerde görmek isteriz.:wiinkk:

Gri renk daha çok yakışıyor bana göre motosiklete.
aynen bende öyle üşündügün için gri renk aldım,

cbf furyası kuruluyor :mrgreen: Cihan Hayırlısı olsun dostum güle güle bin.. Allah Kazasız Belasız Kullanmak NAsip ETsin.. Bildiğim Kadarıyla YBR İle iyi Gezdin.. Kaç Km de SAttın Ybr yi ?
ybr değil cbf 150 vardı ve şu an 28000 km de sattım sayılır onu da.

arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.
yakıt konusunda ilk test denemesinde 480 km lik yolda KM DE 135 kuruş yakmışım, buda tam gaz çogu 120 km hız üstü ve edirne yolu üzerinde otoyolda yapılmıştır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 AM ----------

O paraya alabileceğin en iyi motor. Tekerin düz bassın
aynen cbf 250 bu fiyata tek geçtim.

HAYIRLI OLSUN KARDEŞ!

iyi almışsın o paraya. Benimki 2005 olduğu halde o paraya vermiyorum:)) Valla iyi denkgetirmişsin. Güzel motor. Allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin
biraz kelepir fiyat oldu, ama aynısından kuzene aldık 4000 tl ye kuru motosiklet.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun.çok temiz görünüyor.yakıt konusunu merak eden arkadaşlar,
geçen hafta 10 lt benzinle 210 km yol alabildim.hız 120-130 bazen 140 (kısa bir süreliğine de olsa 150 gördü.)daha sakin kullanımla 250 km çok rahat yol yapılabilir 10 lt benzinle.

hayırlı olsun. kazasız, belasız ve karşınıza köpek çıkmaması dileklerimle güle güle kullanın. Bahsettiğin yakıt şehir içimi, şehirdışı mı ?

. Bahsettiğin yakıt şehir içimi, şehirdışı mı ?
genelde şehir dışı ve çevre yolu.ama dedğim gibi hız şehir dışındayken 120 nin altına pek düşmedi.90 ı geçmeden 10 litre ile 250 km rahat yapılabilir . ben de alalı 2 ay oldu. yakıtı hala ölçmeye çalışıyorum :cherry: sakin ve hırçın kullanım arasında 100 km de 1lt fark yapıyor.

genelde şehir dışı ve çevre yolu.ama dedğim gibi hız şehir dışındayken 120 nin altına pek düşmedi.90 ı geçmeden 10 litre ile 250 km rahat yapılabilir . ben de alalı 2 ay oldu. yakıtı hala ölçmeye çalışıyorum :cherry: sakin ve hırçın kullanım arasında 100 km de 1lt fark yapıyor.

ilk yol deneyimim istanbul edirne arası otoban oldu 480 km yol yaptım, takribi 133 kuruş yakmışım km de 120 km hızın altına düşmedim ama,
makina çok torklu oldugu için gaz verdikçe vites istiyor, 6. viteste bile vites attırmaya çalışıyorum.
farı ise gayet yeterli gündüz oldugu halde uzunları yakınca çok belli oluyor,

vay be :) abi nazar boncuğu yapıştır siperliğe :cherry: bak öven çok oluyor motoru allah kazadan korusun gezi fotoğraflarınızı hız göstergelerinizi şimdiden bekliyoruz :)

Motosikleti
Dl650vstorm
cihan&birol AŞ. artık bi vites büyüdünüz :cherry: gerçi defalarca hayırladık ama bide burdan söyliyeyim. hayırlı uğurlu olsun :rendeer:

ikiz gibi yan yana
arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler.

hayırlısı olsun,ıkızlerı ayırmayın.kazasız belasız bol km ler

hayırlı,uğurlu olsun maşallah şıkır şıkır bir motor allah kaza bela vermesin, nazar değmesin.

Allah kaza bela vermesin ikinize de güle güle kullanın
bundardan sonra cbf 500 yakışır artık :)

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, iyi günlerde kullanın inşallah. Bu model geçmiş tarihlerde benim de seçeneklerim arasındaydı ama yedek parça fiyatlarını duydukça adım adım uzaklaştım. Ama ne yalan söyliyeyim, halen kafamı karıştırmıyor değil. Cbf 150 yi sıfır aldım, 2008 eylülde, herhalde bi kaç sene daha takılırım. Bu arada buradan cbf 150 kullanıp 250 lik aldıktan sonra performansından vs memnun olmayan, aradığını bulamadığını söyleyen bi kaç arkadaş hatırlıyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz ? cbf 150 den sonra neler hissediyorsunuz şimdi :) ?

siyah olan çantalarımızı motosikletin rengi gri ye boyattık
buyrun resimleri:
boyasız :

boyalı :

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar