Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız nice km'lere.yalnız şu yakıt ölçümlerini km/lt olarak belirtsek daha iyi olur.malumunuz her zaman benzin fiyatları değişiyor.
ufak cc'den sonra nasıl geliyor abi ? allah için söleyver. ben de bu aralar çok inceliyorum bunu. takas alanı da buldum ybr'yi. yakıtı gözüm görmüyor. 250lik dediğin bastınmı gitmeli siperlik taktıktan sonra kaç gördünüz düzde ?
hayırlı olsun.çok temiz görünüyor.yakıt konusunu merak eden arkadaşlar,
geçen hafta 10 lt benzinle 210 km yol alabildim.hız 120-130 bazen 140 (kısa bir süreliğine de olsa 150 gördü.)daha sakin kullanımla 250 km çok rahat yol yapılabilir 10 lt benzinle.
vay vay vayy...kardeşime bak be yakışır...bende cbf 150 dan kurtulmanın yollarına bakıyorum inan...artık yollarda sizi kimse tutamaz...dikkatli ve temiz kullandığınızı düşünürsek bu motorda sizde cillop olur uzun süre...servis konusunda tam destek kanka size...ama parça fiyatları el yakar dikkatli olun aman diyim...çıkması çakması yan sanayiside vardır illaki ama çok değerli makinalar...piyasası belli...40.000 devirmiş twısterların bile 4000 tlden başladığı şu piyasada kepelir bencede...
cbf furyası kuruluyor :mrgreen: Cihan Hayırlısı olsun dostum güle güle bin.. Allah Kazasız Belasız Kullanmak NAsip ETsin.. Bildiğim Kadarıyla YBR İle iyi Gezdin.. Kaç Km de SAttın Ybr yi ?