- Konu Yazar
Herkese merhaba yaklaşık 3 hafta bekledikten sonra motorumu teslim aldım. Bu motoru almamdaki ilk sebepler yedek parça, servis, fiyat performans ve görnüşüydü 70 - 90 bin TL bandında alınabilecek olan 200 - 2500cc arası Pulsar 200 NS, Cf Moto 250 NK - SR, Dominar D 250 seçenekleri arasından sıyrılıp motorumu aldım. 1 - 1.5 yıl önce 2016 model Pulsar 200 NS' im vardı. 10.000 km kullandım, Sivastan İstanbula 12 saatlik yolculuk dahi yaptım, bu kriterleride göz önüne aldım ve yılın son zamanları fiyatlar daha da artmadan bir girişimde bulunduk, çünkü motosiklet almak artık lüks ve girişim aracı olmuş durumda. Bana göre eksi yönleri Nylon lastikler, gösterge hep aynı değişiklik yok, aynalar diğer racinglerde katlanırken açılırken tık diye oturma oluyor bunda yok.
Gözlemlediğim artı yönleri, sesi daha tok, gaz kolu yumuşak elektronik gibi, arka fren pedalı kullanım hissiyatı güzel, vitesler sessiz geçiyor. Ön arka ABS
Umarım herkes sıfır motosiklet alır, bu hissiyatı yaşar.

Gözlemlediğim artı yönleri, sesi daha tok, gaz kolu yumuşak elektronik gibi, arka fren pedalı kullanım hissiyatı güzel, vitesler sessiz geçiyor. Ön arka ABS
Umarım herkes sıfır motosiklet alır, bu hissiyatı yaşar.
Son düzenleme: