Yeni motosikletim Bajaj Pulsar RS 200

Motosikleti
Ns200 15"
Hocam Transformers filmindeki robot Bumblebee.
Doğrudur hocam angel far, aydıtlanması gerçekten iyi keşke ışığını sarı değilde beyaz yapsalarmış.
logaritma adlı arkadaşımızın dediği gibi Hinsitanın Bengal kaplanına benzetmişler.

Bumblebee
[url]https://i.hizliresim.com/jt9jhdw.jpg[/url]

[url]https://i.hizliresim.com/ae6jcmr.jpg[/url]

Bengal Kaplanı
[url]https://i.hizliresim.com/muaxjni.jpg[/url]

Hepinize çok teşekkür ederim.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Beyaza kendiniz çevirebilirsiniz, led ampül değilde mavi halojen takıp devam edebilirsiniz aynı görüntüsü led far gibi oluyor. Abimin Fiat Lineasına H/ Photon Xenvision serisini aldım taktım aşırı derecede hoşuma gitti. Led takmayın dememin sebebi halojen için üretilmiş merceklerin içindeki aynaları karartarak aydınlatmayı ciddi derecede bozmaktadır, bundan dolayı halojen ampüllerden şaşmamanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Beyaza kendiniz çevirebilirsiniz, led ampül değilde mavi halojen takıp devam edebilirsiniz aynı görüntüsü led far gibi oluyor. Abimin Fiat Lineasına H/ Photon Xenvision serisini aldım taktım aşırı derecede hoşuma gitti. Led takmayın dememin sebebi halojen için üretilmiş merceklerin içindeki aynaları karartarak aydınlatmayı ciddi derecede bozmaktadır, bundan dolayı halojen ampüllerden şaşmamanızı tavsiye ederim.

Garantiyi bozmamak adına değiştirmeyi düşünmüyorum yorumunuz için teşekkür ederim.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız, cezasız sürüşler.

Teşekkür ederim.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Hayırlı olsun bende 15 bin km kullandım aynı motoru.Hatta piyaadaki koruma demirlerinin tasarımı bana ait.Tabi onlar daha ucuz telmaşa bişey yapıp satıyorlar.
Benim kullandığım modelde önde Abs vardı sadece.Yeni modelleri ön arka abs mi oldu.

Aslında güzel bir st olur bu makineden st arayan için ufak bir gidon yükseltme bir konfor sele falan iki kaliteli güzel lastik çokda yüksek beklentilerin yoksa güzel bir sport touring makine olur

hayırlı olsun.

vites pedalı yumuşamaya başlayınca hemen servis yolunu tutun. oradaki yay kırılıyor. birkaç liralık parça ama işçiliği fazla. benimki 10 bin küsür km'lerde kırılmıştı.

arkaya çanta takmayın şase yırtılabiliyor. hangi çanta demiri olursa olsun yırtılıyor. destekli-desteksiz. iki ya da üç defa yırtmıştım. kaynak tutmuyor, tutmuyor, tutmuyor...

motoru yumuşak kullanın çünkü üst kapak aşırı dayanıksız. subap yakalarsınız. ben yakaladım ki benden önceki sahibi 6 bin km'de garantiden üst kapak değiştirmiş. ben de iki defa üst kapak yaptırdım. 29 bin km'de 3 defa üst kapak yapıldı yani.

kesintisiz şekilde sürekli üst devirde uzun yol yaparsanız krank bilyası dağılabiliyor. ben dağıttım.

asla ama asla her bajaj tabelası olan yetkili servise güvenmeyin. gitmeden önce araştırın öyle gidin. çoğu eski bisiklet ya da çin malı motor tamircisidir.

benim motora 29 bin km içinde 3 defa yarım motor (silindir-piston vs.) yapıldı ve 3 defa da üst kapak yapıldı. yani anlayacağınız sert kullanma karşısında çok ama çok dayanıksız bir motor bloğu var. kesinlikle yumuşak kullanmaya çalışın.

içinizi karartmış gibi olmayım. bunlar sadece daha kötü durumlara düşmeyin diye eski bir pulsar kullanıcısı olarak uyarılarımdır. :)

Son düzenleme:
Bu motordaki zaten en büyük yanılgı şekline kanıp gazlamak olur .. aslında naked den bozma grenajlı tek silindir makinelerin hepsinin sorunu bu bence ..

4.5₺’lik o yay yüzünden motoru satacağım hafta 450₺ masraf etmiştim yay conta yeni yağ falan derken yaylada dağın başında kalmıştım zar zor 6.vitese takıp gaz kesmeden merkeze dönüp parça bekledim götürdüm yapacak bir tane usta bulamadım küçük bir ilçe olduğundan motoru bilen usta yoktu hepsi bıraktığımdan kötü hâle getirdi hintli abilerimizin videolarını izleye izleye kendim yapmak zorunda kalıyorum her sorun yaşadığımda…

hayırlı olsun.

vites pedalı yumuşamaya başlayınca hemen servis yolunu tutun. oradaki yay kırılıyor. birkaç liralık parça ama işçiliği fazla. benimki 10 bin küsür km'lerde kırılmıştı.

arkaya çanta takmayın şase yırtılabiliyor. hangi çanta demiri olursa olsun yırtılıyor. destekli-desteksiz. iki ya da üç defa yırtmıştım. kaynak tutmuyor, tutmuyor, tutmuyor...

motoru yumuşak kullanın çünkü üst kapak aşırı dayanıksız. subap yakalarsınız. ben yakaladım ki benden önceki sahibi 6 bin km'de garantiden üst kapak değiştirmiş. ben de iki defa üst kapak yaptırdım. 29 bin km'de 3 defa üst kapak yapıldı yani.

kesintisiz şekilde sürekli üst devirde uzun yol yaparsanız krank bilyası dağılabiliyor. ben dağıttım.

asla ama asla her bajaj tabelası olan yetkili servise güvenmeyin. gitmeden önce araştırın öyle gidin. çoğu eski bisiklet ya da çin malı motor tamircisidir.

benim motora 29 bin km içinde 3 defa yarım motor (silindir-piston vs.) yapıldı ve 3 defa da üst kapak yapıldı. yani anlayacağınız sert kullanma karşısında çok ama çok dayanıksız bir motor bloğu var. kesinlikle yumuşak kullanmaya çalışın.

içinizi karartmış gibi olmayım. bunlar sadece daha kötü durumlara düşmeyin diye eski bir pulsar kullanıcısı olarak uyarılarımdır. :)

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Daha önce 2016 Model NS 200 üm oldu, 10.000 km sıkıntısız kullandım.
Öyle yüksek devirde son gaz gidecek biriside değilim her zaman güvenli sürüşten yanayım. Borçlar biter de doğrulabilirsek bir hayalimiz var hocam.

Hayırlı olsun diyen herkese teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar