- Konu Yazar
Arkadaşlar uzun süredir cbf kullanıcısıyım bu 3. cbf'im ve yaklaşık 2 sene önce sıfır olarak almıştım ve artık model ve bir nebze de olsa cc yükseltmek istiyorum. Daha önce ybr, dink 200 , boxer motosikletlerim olmuştu fakat her seferinde satıp tekrar cbf aldım. Çok fazla kilometre yapmıyorum desem yeridir. Genelde şehir içi kullanıyorum evden işe, işten eve. 2016 mayıs ayında aldığım cbf şu anda 7 bin km de.
Genelde eşimle bindiğimiz için cbf tarzı bir motor bakıyorum. Aklımda olanlar ise ; İnazuma , Sym Wolf , Mondial Rx3i Evo, Dominar 400 ...
Başka marka ve model önerilerine açığım ama dediğim gibi düz seleli bir motor almak zorundayım
Fikir ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------
Tavsiyede bulunacak arkadaş yok mudur ?
Genelde eşimle bindiğimiz için cbf tarzı bir motor bakıyorum. Aklımda olanlar ise ; İnazuma , Sym Wolf , Mondial Rx3i Evo, Dominar 400 ...
Başka marka ve model önerilerine açığım ama dediğim gibi düz seleli bir motor almak zorundayım
Fikir ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------
Tavsiyede bulunacak arkadaş yok mudur ?