Yeni motosiklet heyecanı

Bir motor tutkununun yeni bir motor almasının heyecanını az çok tahmin edersiniz.
İstanbul’da 4 ay motorsuzluktan sonra, nihayet hayalimdeki motora kavuştum.

Toplamda 1.5 sene ve 34.000km kadar scooter tecrübem olmuştu. Beverly 500 hakikaten tecrübe isteyen bir motor. Eğer ilk motorum olsaydı epey zorlanırdım. Yolda gaz açtıkça gücünü yola aktaran ve hakkını veren bir motor.

Eğer dizginlerini elinizden kaçırırsanız içinizdeki motor tutkunluğunu ortaya çıkarıp sizi kolayca gaza getirebilir, dolayısıyla bu motoru kullanmak için biraz daha derviş olmak gerekiyor.

Eski motorum Dylan gibi kıvrak değil yani her yere girip çıkamazsınız dururken bile motorun üzerindeyken ayaklarınızla ileri geri itmeniz eğer çok güçlü değilseniz mümkün değil. Oturma selesi rahat ve üzerindeyken kendinizi güvende hissediyorsunuz

Aldığım motor 2006 model 23.000km’de oldukça temiz ancak bakıma ihtiyacı var. Lastikleri tamamen bitmiş, 1000 km sonrada ağır bakımları var. Büyük motorun büyük derdi olurmuş derler artık katlanacağız.

Nazar değmiş olmalı ki daha ilk gece sahilde fotoğraflarını çekerken açık unuttuğum far yüzünden aküsü boşaldı motoru eve iterek götürmek zorunda kaldık.

Hoşça Dostça

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

hadi hayırlı olsun, şansıza havalar da iyi gidiyor. yeni motosikletin zevki hiçbirşeyde yok. hele ki sizinki gibi özel bir makineyse.

maşallah maşallah. hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin. güle güle kullanın. beverly 500
e bakan direk diyorki bunun lastiği neden bu kadar geniş. bende bayılırım o lastiğin 160 lık olmasına. herhalde yok tutuşta bayağı bir etkisi vardır :rendeer: tekrar hayırlı uğurlu olsun, güzel seçim:cat:

Ali abi hayırlı olsun. Güzel günlerde kazasız, belasız kullan. Darısı başıma:)

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız keyif dolu sürüşler :cat:

Ancak konu moto sohbetten çok tebrik tarzınde mesajlar içereceği için konuyu taziye tebrik ve kutlamalar bölümüne taşıyorum..

Motorun hayırlı uğurlu olsun çok şık ve oturaklı bir scooter.Kazasız belasız keyifli yolculuklar.

Mersin İl Temsilcisi
bilirim o güzel heyecanı ve şu anda da yaşıyorum... 1 haftayı geçti uykusuzum, modeli buluyorum para yetmiyor, parayı buluyosun motor teee istanbulda. hadi ikisi tamam bu seferde motorun ağır bakımı gelmiş ektradan 250-300 tl....

offf yaaaaaa
istanbula taşıanacam anasını satayım. ya da ispanyaya mı gitsem

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun arkadaşım.Allah kaza bela vermesin.

Kazasız belasız şürüşler hocam, Allah kaza bela vermesin....:rendeer: görüşmek üzere....

Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Arkadaşların da dediği gibi gerçekten oldukça oturaklı ve güzel.:wiinkk:

Moderatör
Hayırlı olsun, çok araştırdın burada ve sonunda kavuştun demek motoruna :) Kazasız belasız kullanman dileğiyle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar