Yeni motosiklet heyecanı

Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Umarım bi gün herkes hayalindeki motora ve motorlara kavuşur arkadaşlar.
Ben özellikle son 25 gündür motor ha aldım ha alıcam stresi ile çok gerildim. Kaç motora kapora verdim ve alamadım, en sonunda bu motor çıktı geldi karşıma ve bir baktım hemen karar verip alıvermişim. Kısmet meselesi tam istediğim renk ve model oldu.

deryali hayirli olsun cok sevindim:)
sezon biterken motor alan yada degistirenler arasindasin sende:) (bkz. ben)

deryali hayirli olsun cok sevindim:)
sezon biterken motor alan yada degistirenler arasindasin sende:) (bkz. ben)

Evet 3 motorumuda bu şekilde aldım ve sattım bi bakalım

1-Honda Beat KASIM 2007 -> Sezon Sonu aldım
ŞUBAT 2008 -> Sattım

2-Honda Dylan ŞUBAT 2008 -> KIŞIN ALDIM
NİSAN 2009 -> Sezon Başı Sattım

3-B 500 EYLÜL -> Sezon Sonu Aldım.

.. :)

deryali, motorunu güle güle kullan, kaça aldın acaba, birde ağır bakımın ücreti ve yeni lastikler ne kadar tutuyor, yazabilirmisin. ufak ufak bende artik değiştirsemmi diye düşünüyorum ve maaliyet hesapları yapmaya başladım saygılar

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürülker. En büyük sıkıntında aküsü olsun :) başka sorun olmaz umarım.

Abi hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan abi.Bi motorcu için yeni motor heycanı kadar guzel birşey yok galiba...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aklıma takıldı konu mu açsam ne ?
smilie.gif

deryali, motorunu güle güle kullan, kaça aldın acaba, birde ağır bakımın ücreti ve yeni lastikler ne kadar tutuyor, yazabilirmisin. ufak ufak bende artik değiştirsemmi diye düşünüyorum ve maaliyet hesapları yapmaya başladım saygılar

Selamlar
B500 fiyatları 2.elde temizse ( 2004 - 2006 model ) 6500-8000 arası değişiyor. Bende ikisi ortası gibi bir rakama aldım.

Motorun geçen sene Nisan ayında 12.000 bakımı 632 TL cik tumuş :)
Benzinde şehir içi tüketim 5 litreyi geçiyor.

Konforu, kalitesi, ve güvenirliliğini başka bi motorda göremedim. Dylan'dan sonra inanılmaz masraflı olacak tabi.

hayırlı olsun kazasız belasız kullan....çok güzel bi motor...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar