yeni motosiklet almayı düşünüyorum

bu konuda bana yardım edebilicek arkadaşlar varsa topic e bekliyorum

hedowich' Alıntı:
böle yazarsan sana kimse yardımcı olamaz hiçbiyerde
:cat: çünki sevdiğin tarz nedir?neyle başlamayı düşünüyosun.yok illa bir motorsiklet olsun diyosan yamaha ybr125 derim.yok scooter bi tarzı diyosan 150 cc bir mondial tavsiye ederim.tabi bu normal fiyatta bişey.yok param var diyosan vespa al derim.yok racingle başlıcam diyosan hyosung gt2520r derim ama fazla gelir diyosan honda cbr 125 derim bu yazıya anca böyle bir cevap verilebilir.benim tavsiyem bunlar yinede forumlardan araştır senin gibi bi dünya forum var.ok:bounce:

arkadaşım ama sen nasıl motor alcağını belirtmemişsin scooter mı racing mi ne alcan???????

arkadaşım aramıza hoşgeldin.
yeni gelenlere böyle davranıyoruz diye bişey yok. sen hiçbir bilgi vermemşisin ki?
nasıl bir motor almak istiyorsun, ne kadar bütcen var? aklında herhangi bir motor var mı?
neye göre cevap verelim biz sana?
biraz daha yapıcı ol lütfen.

ortamı germeyelim.. :queen: öncelikle hoşgeldin.. bencede tarzını ve bütçeni söylersen herkes elinden geldiğince yardımcı olur... :cat:

peki ne kadar bütcen var? onun da yazsaydın?
0 mı istiyorsun, 2. el mi?
çin malı mı istiyosun, japon mu?
biz yardımcı olmaya çalışıyoruz ama sen taksit taksit cevap veriyosun.

hoşgeldin birol...:)
umarım aradığın yada almak istediğin motora kavusursun en kısa zaman da..

gördüğün gibi herkez yardımcı olmak ister sana ama ...
"bu konuda bana yardım edebilicek arkadaşlar varsa topic e bekliyorum" yazman biraz değisik olmuş :)
saygılar..:cat:

Honda cbr 600 F al 2. el al işini fazlasıyla görür. Al sana resminide koyayım

02.jpg

ben de bi motor almayı dşünüyorum ama.. :)
2000YTL limit koydum kendime. şehir içi ulaşım için kullanıcam.ama aynı zamanda tatil gününde atlaıp yakın bi şehre (mola da veririm arada) gidebilmek de isterim tabi. :)
görüntü olarak büyük motorlar tabi ki tercihimdir. ama scooterlar daha kullanışlı olduğndan scooter olması avantajlı. :)
teşekkür...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar