Yeni motorumu aldımmmmmm

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan allah kaza bela göstermesin.tu tu tu maşallah :)

Hayırlı ugurlu olsun.
Allah kaza bela vermesin insallah..

Saygılarımla..

hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan , allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

hayırlısı olsun 10 numara makina cok gusel duruyor enduro nasıl olsa banamısın demez :p ama kafama birşey takıldı oradaki DAKAR yazısı ne oluyor ? Modelimi ne o

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı olsun sevgili hemşehrim.İnşallah motorunu maksimum zevk alarak uzun yıllar kazasız belasız kullanırsın.Gerçekten şık makina.:cat: Tekrar hayırlı olsun.

hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan , allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

Bak alem motorun babasını alır...Bmw der fazer der...sende daha icraat yok...yalansın be koca Bilooo...1.5 yıllık üyesin daha yrbden başka bir numaranı göremedik...Napıyosun bu şirketden çaldığın paraları tosbağa...Senin gibi Muhasebe müdürünü ben öperim...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hayırlı uğurlu olsun çok iyi denk gelmiş kalbin temizmiş!!

kardeşim merak ettim motoru kaça aldın ayıp olmassa bi cvp bekliyorum çünkü seneye idealimde olan motor 2. el almayı düşünüyorum??

hayırlı olsun ,motor harika bana göre şu anda en güzel motor budur,bigün inşallah benimde olacak,güle güle kullan allah kaza beladan uzak tutsun..

madbikermert 650 gs serisinde 2 model var biri f 650 GS diğeri
F 650 gs dakar . Dakar normaline göre daha yüksek , gazlı süspansiyona sahip ve enduro lastiği olan modeli.
Dakar ismi ; bu motorun sene bilmem kaçtaki ünlü dakar rallisini kazanmasıyla verimiş.
Aynen
Honda Africa Twin ( africa 1. si olduğu için )
Yamaha Tenere ( Tenere çölünü geçtiği için)
gibi
güven 61 teşekkürler hemşerim bi ara antakya'ya gelirsen bulurum seni gezeriz beraber

iyi niyet dilekleri için herkese teşekkürler
umarım herkes istediği motora sahip olur

hayırlı olsun allah kazadan korusun güle güle bin inşallah

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun gerçekten güzel motor... Allah kaza bela vermesin

Yeni Motorunla yapacağın yeni gezilerinin fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum sana yakışır bu motor :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar