yeni motorumm ve ben :)

Hayırlısı olsun,iyi bir tercih Asfalt yüzü görmemeni temenni ediyorum :)

vay be cıbır başka olmaz mı hiç hayırlı olsun kardeşim Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin dur bi ara ben de koyayım ben de yeni aldım :cherry:

eywallah.. sanada hayırlı olsun..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 ----------

Hayırlı olsun güle güle kullan, kasklar LS2 mi ?

evet LS2 :) :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:49 ----------

hocam çok doğru ve sağlam bir motor almışsın benim eski motorum cbr 125 ti
4,5 ayda 6000 ila 7000 arası bir kilometre yaptım 2 sefer 3,5 saat yağmur altında durmadan bursa sakarya karasuya gittim geldim 1 defa problem çıkarmadı tek kötü yanı 3,5 saat sonra durduğunda ellerimin vibrasyondan yorulmuş olmasıydı :cat:

bende uzun yol yaptım ama vibrasyon sıkıntısı yok benim motorda :S :S yüksek devirlerde uzun süre gitmediğin takdirde hiç sıkıntı olmuyo :S 7-8 bin devire kadar vibrasyon yok makinada :S

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:50 ----------

Semih hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız :)
Maşallahı var makinenin göz kamaştırıyor :)

çok teşekkür ederim :) :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 ----------

herkese çok teşekkür ediyorum :) :) çok sağolsunn..

nihayet resimleri görebildik :p

semihcim iyi günlerde kulllanman dileğiyle tekerin düz bassın kardeşim :)

artık bir tur veririsin :cherry:

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Yeşim'in eski motorundan; az binmedik biz de aynı makinaya, kolay kolay üzmez seni; Allah daha iyilerini nasip etsin. :)

nihayet resimleri görebildik :p

semihcim iyi günlerde kulllanman dileğiyle tekerin düz bassın kardeşim :)

artık bir tur veririsin :cherry:

evet abicim :) nihayet resimleri koyabildim :) bir diil bin tur feda olsun sana abicim :p :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:20 ----------

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Yeşim'in eski motorundan; az binmedik biz de aynı makinaya, kolay kolay üzmez seni; Allah daha iyilerini nasip etsin. :)

evet abi biliyorum :) hatta para ayarlayabilseydm ben almak istiyodum yeşim ablanın motorunu :)
çok teşekkürler :) Allah sizede daha iyi motorlar nasip etsin :) :)

alla alla bu motoru ben çok gördüm sanki ya.D hiç yabancı gelmiyor gözüme:D

allah allah :)))
üstüne binip kullanmş olabilirmisin :p :p hatta sayısız defa bahçende park halinde durmuş olabilrmi :p :p
hatta sahilde beraber gazlamıştınz dmi :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun güle güle kazasız kullan

Seni nerden tanıyorum ya :bounce: neyse Motordan Cok 2. Resimdeki wahşi gözler dikkatimi cekti yakalayın getirin o kediyi bana :mrgreen: hayırlı olsun dikkatli we gule gule kullan.. :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tekerin düz bassın,kaza bela göstermesin:rendeer:
Seni nerden tanıyorum ya :bounce: neyse Motordan Cok 2. Resimdeki wahşi gözler dikkatimi cekti yakalayın getirin o kediyi bana :mrgreen: hayırlı olsun dikkatli we gule gule kullan.. :wiinkk:

Vay vay vay motoru değiştirmişsin,1150 gitmiş Gs800 gelmiş hayırlı olsun:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar