Yeni Motoruma Kavuştum Murat abi ve Gencay abi saolsun(bart1969&asfalt

Bugun yenımı motorumu aldım(Ybr 125cc) ılk aklıma gelen motorumu kıme ve nasıl bir şekilde yollıycagımdı sonra dusundum taşındım gencay abıyı aradım(asfalt_melegi)okadar yogun bir iş tempousundan sonra bana zaman ayırıp gelmesı benı cok mutlu ettı maltepe nere honda efe nere dimi yani sonra anladıkkı motor bizi aşar en iyisi işi sağlama alıp murat abi(bart1969) aradık oda kecıorenden geldı ve 2 motorla bırlıkte otobandan keçiörene gittik niye diye sorarsanız malum fabrıka çıkışlı tum motorbısıkletlerın debrajın kavraması zor gecıyormuş bunun için metın ustaya goturduk buarada murat abı bu konuda yarama merhem olmuş gibi oldu en kısa zamanda pistlere döncegım.Murat abi ve Gencay abi(bart1969&asfalt_melegi)SİZLERE ÇOK TESEKKUR EDIYORUM

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanın.
Ybr 125 Güzel seçim. :cat: Tebrikler.

hayırlı olsun arkadaşım Allah kaza bela göstermesin inşallah..

Hayırlı olsun kardeşim..:rendeer:

Kaliteli bir seçim olmuş..:cat:

Bol rüzgarlı ve neşeli km'ler seninle olsun..:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun,ne güzel yardımlaşma ve senin vefa örneğin.sizleri tebrik etmek lazım bu durumda...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ankara MT den almıştık haberini, hayırlı olsun bakalım :cherry:

hayırlı uğurlu olsun.
gencay arkadaşımızın nick
asvalt_meleği olacaktı başlık sığmadığından tam çıkmamış.
ybr 125 lerin hepsinde sorundan sayılmaz ancak acemileri zorlayacak bir problem var.
debriyaj yayları çok yumşak,dokunur dokunmaz ayırıyor.bu da yeni başlayanlar için ufak bir problem.kalkışta yarım debriyajla kalkmak zoruynda kalınıyor.metin ustamız sağ olsun o yayları az serti ile değiştirince çekiş te düzeliyor.yoksa motor taş gibi.

Son düzenleme:
tamam abı

hayırlı uğurlu olsun.
gencay arkadaşımızın nick
asvalt_meleği olacaktı başlık sığmadığından tam çıkmamış.
ybr 125 lerin hepsinde sorundan sayılmaz ancak acemileri zorlayacak bir problem var.
debriyaj yayları çok yumşak,dokunur dokunmaz ayırıyor.bu da yeni başlayanlar için ufak bir problem.kalkışta yarım debriyajla kalkmak zoruynda kalınıyor.metin ustamız sağ olsun o yayları az serti ile değiştirince çekiş te düzeliyor.yoksa motor taş gibi.

değiştirdim umarım dogrudur.gecen olsun murat abi walla sizin yaptıgınız bu ıyılıgı baskası yapmazdı benım ıcın guzel bırgundu umarım dıger arkadaslara da nasıp olur:wiinkk:

Hayırlı olsun,ne güzel yardımlaşma ve senin vefa örneğin.sizleri tebrik etmek lazım bu durumda...:)

demo bu duyarlılıgın ıcınde senı kutlamak lazım dıger arkadaslarada tesekkur edıyorum

Son düzenleme:
hayırlı ugurlu olsun ii günlerde kullanmanız dileğiyle bol kmler dilerim..tekeriniz düz bassın:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar