Ben Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum , 5.000 km yi geçtim , Yaşadığım sorunlar 1-KM göstergesi geç tepki veriyordu yenisiyle değiştirildi ancak sonradan fark ettik ki kabloda temassızlık varmış :queen: ,boşuna değişti! 2-Sol ayna çok gevşedi yeni ayna taktım 3-En altta bir krenaja bağlanan L şeklinde metal bir aparat vardı o kırılmış ses yapıyordu kaynak yaptırdım.
Bunların dışında sıkıntı olmadı , Yolda kalmadım,Hafta sonları 300-400 km lik gezilere çıkıyorum ortalama 90-120 max. gidiyorum.Bu motorun tipine bakıp ta neden 180-200 yapmıyor demeniz çok saçma Eti belli Butu belli 223 cc /19 bg 150 kg - Ben başlangıç motoru olarak aldım ,Parçası ucuz servisi ucuz . Kalkıp ta 170-180 yapmasını istemek abes olur,Hatta bana göre Kawa ve Hoda ile kıyaslamanızda çok saçma sonuçta fiyatı belli teknik özellikleri belli hitap ettiği kullanıcı belli.Üzerinde istediğim gibi değişiklik yapıyorum , Krenajları deldim sinyalleri değiştirdim , Far yuvasını değiştirdim Xenon taktım ,Kafa krenajı farklı renk olsa nasıl olur dedim başka renk Krenaj sipariş ettim ( kargo dahil 70 tl ) Arkadaş daha ne olsun ??? hadi bunları yapın bakalım cbr yada ninja ya ne kadara mal oluyor ki Tekrar söylüyorum kıyaslanacak makineler değiller.