Ağvada gördüğüm arkadaş sendin demekkaldırıma park etmiştin. Sesi ve görüntü muhteşem, yuki yazınca olay biraz değişiyor ama bu paraya R1 veya 600 rr görüntüsünü yakalamak var
![]()
hayırlı olsun. duro lastiklerin performansı nasıl?
Hocam ıslak zeminde ciddi sıkıntı yaşatıyor benden söylemesi, yola tutunamıyor frende özellikle.Evet sanırım perşembe agvaya gittik bizim gruptan bir arkadaşla gittik kaldırımdaki motorlar bizdik Hondada temel eğitim aldı ona bir CB125 aldık ve ilk uzun yoluydu ogün 300 km yol yaptık tamamen seyahat onun kullanımına göre ayarlandı onun tecrübe kazanması içindi ve bence çokta başarılı bir iş çıkardı bugün telefon açtı abi gidelimmi yarın tekrar diyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
Ben henüz hiç bir sıkıntı yaşamadım yanlız hep kuru zemin ve sıcak havada kullandım forumda ıslak zeminde çok zayıf diye yazanlar var ve ben ağvada benzin alırken benzinlikte yerler ıslaktı ön freni sıkınca kaydı depoya yanaşmak üzee olduğumdan bi sıkıntı yaşamadım toparladım ama ıslak zeminde sıkıntı yaşatır tahminimce
Yamaha yzf 125 olduğunu soyle inanirim cok benziyor
bütün sayfalrda ki yorumlar:wiinkk: aşagı yukarı baktım cok keyf aldıgınız belı hevesiniz bambaska bn de heyacanlandımönce sunu söylım motoru cektıgın makına süper
cok güzell cekıyor motora bakıp bakıp su saatte yfz degil mi dedim durdum bir ara gözlerımı zorladım. yukı nın 250 cc scootter 35 yasında adamı kronık arızadan aglattıgını bılıyorum
ben utandım o motordan attı çöpe resmen
sinirinden. az önce bunun satılılarının sahibinden d gördum sonra form geçtım parasına göre güzel helede dediginiz gibi dealımden ıyı ise super bende bekıyorum borsayı
galatarsay yaktı benı yükselsın bırde ben yapıştıracam hyo veya cbr kazasız belasız sıkıntısız kronık arızasız yolculuklar
![]()
memnunıyetınız benı cekıyo titreşim ve km de yakarı nedır acaba
130'u_görmüşson hız nedir deneme yaptınız mı hiç ?
gorunusune aldırıp sıkma sakın o motoru zorlama. 2 gün sonra eline alırsın mazallah. yukiyi falan model yazısını hemen sok bence. guzelım r6 tıpı varken yuki yazması acayıp sacma. koy oraya Yamaha falan cok daha ıyı olur. kandırırsın mılletı kotu mu. ne gerek var bu guzelım motoru yuki diye tanıtmaya.
son hız nedir deneme yaptınız mı hiç ?
Ne gerek varki milleti ve kendini kandirmaya. O zaman yamaha r125 alcaksin. İkisinin yan yana durmus haline bakiyorum anlamayn adam bile yuki yamahayi kopyalamis diyor. En azindam her ulkede farkli isimde satilmiyor. İsmi cismi tek yani yamahanin. Keskin hatlari bile ayiriyor yukiden yamahayi. 125 cc icin konusuyorum. Yani hyosung ve yuki alipta sticker soken tiplere biraz tavim abi ben kimse kusura bakmasin. Hadi soktun bari yamaha honda yazma motora. Sonuc olarak. 250 cc nin hakkini verebilirse ne mutlu yuki ye. Ama 20 beygirle o is zor. Makyajda bir yere kadar. Bi honda,kawa,hyo hatta bumoto gelir toz yutturur kalirsin![]()
Yanagisawa, deneyimini her detayıyla paylaştığın için teşekkür ederiz. Hiçbir yerden alamayacağımız kadar çok bilgi sağladın bize. Fikrimi sorarsan bu motoru kesinlikle satma, touringi aldığında çok ararsın pratikliğini. Çok da temiz açtın, zorlamadın. Muhtemelen yere bile düşürmedin.
Bütçe noktasında yeni başlayacak arkadaşlar heveslenebilir ama heveslenmesinler. Koruma demiri takamayacakları karenajlı bir motoru kesinlikle almamalılar. O motor yere düşecek, yatacak, karenajlar parçalanacak. Allahın emri bu. Deneyim kazanılmadan bu motor yine masraflı. Lastikleri ben şahsen aldığım anda değiştirirdim. Bu konuda biraz hassasım. Virajlarda yeteneğim dahilinde bir miktar yatmayı seviyorum. Derler ki "motosiklet sürüşünün %96'sı mentaldir". Lastiklere, motora, eğitiminize güveniniz tam olmalı ki her şey mükemmel gitsin. Zamanı geldiğinde uygun Michelin spor serisi ile değiştirmek mükemmel olacaktır fikrimce. Bir de silikon elcik öneririm. Harris'in serisine bir bak derim.
Kazasız belasız sürüşler diliyorum...