sağol teşekkürler, vurulan çok adam oldu ama, artık o hataya düşmemek için cesaret edemiyorlar, sonunda çok kötü sonuçlar doğuracağını düşünüyorlar, her neyse normalde yapmazdım ama, dursaydım hafta sonu yaptığım gezi sinir bozucu ve hüsrana dönüşecekti belkide:cat:siyah yakışıyomuş ybr250 ye ilk kez gördüm. hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
bu arada çevirmeye girmemek de iyi cesaret. bu ülkede dur ihtarına uymadığı için vurulan çok adam oldu unutmamak lazım...
evet çadır kurmak için en iyi yer buraları :cat:Motorun çok güzelmiş hayırlı olsun. Tam oralara ve böyle geziler yapmak için biçilmiş kaftan.
Çok özledim ya oraları. Hayalim Ankaradan Asos plajlarına gelmek , ufak çadır kurup denize girmek.r:
buralara geldiğinde beklerim, edremitte et her kasaptan alınmaz, bir daha gelişinde buluşamassak zeytinli köyünde çiçek kasabı var oranın eti her zaman günlük kesim taze olur, köy yerinde yetiştiği için eti çok güzel oluyor, farkı yediğinde analrsın:cat:Ne güzel fotoğraflar bunlar, 10 yıldır her yaz tatilimi Akçayda geçiririm, Edremitte kasaptan etimizi alırız, kuyudan bidonlarımızı doldururuz. Bu yazda gelebilirsem, belki Akçay sahilinde birer bira tokuştururuz.
bır dahakı gezınde kkuyu yada altınoluga beklıyorumcuma gunu oralardayım herzaman beklerım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 PM ----------
abla asosa gelırsenız altınoluga gelmessenız darılırım![]()
abi temmuz 15e az kaldı beklerim akçaya geldğinde ama nasıl buluşucaz, burdan cebimi versem olmaz:cat:temmuz 15 ordayım işallah :cat:
Güzel gezi olmuş,afiyet olsun.
Başkalarını hizaya getirme merakında olanlara da selam olsun.
kimsenin hizaya getirilmesini isteyen yok,sadece düşünce özgürlüğümü sesli dile getirdim,kim nasıl istiyosa öle yaşar.güzel gezi olmuş.savaş abiye sonuna kadar katılıyorum :cat: