yeni motorum ybr 250 ile akçay altınoluk küçükkuyu behramkale gezisi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar daha dün aldığım yeni motosikletim ybr 250 ile gezi yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim, :cat:
burası küçükkuyu iskelesi ve feneri

arkadaşlar küçükkuyu'dan sonra behramkale yoluna girdim, karşıda görülen dağ mdilli adası yani yunanistan(lesvos)

motorum 100km oldu :)

bundan sonra assos diğer adıyla behramkale fotoğrafları

behramkale'de süs eşyaları satan yer çok bulursunuz:)

arkadaşlar buda kalenin tarihçesi

evet arkadaşlar assos tan ayrılıyoruz, hava çok sıcak denize girmeye gidiyorum:)

dönüşte çektiğim fotoğraflar

ve plaja geldik hem birşeyler yerim hemde denizime girerim dedim, soğuk bir bira iyi gider:p

birayı içtikten sonra yemeğim geldi tabi yemek yemeden önce denizin tadını çıkardım, yemekten sonra denize girmek riskli olabiliyor.

ve bunan sonra artık akçaya dönüyoruz, umarım beğenmişsinizdir, şimdiden teşekkürler, dönüşte jandarma yolu kesmiş, bana sağa çek diye işaret yaptı ama, dururmuyum, el sallayarak yanından geçtim, :p bide akşam akşam motoru bağlatmayalım, plakası 3gün sonra çıkacak çünki:cat:

hayırlı olsun ama plakanın cıkmasını beklıyemedınmı ruhsatsız gezıyorsun heyecana verelim:mrgreen: neyse rodaja uymayı ıhmal etme tekerin düz bassın ,plaka ruhsat yok nasıl baglasınki direk hırsızlıktan içeri atabilirler:cherry: faturan kesilmiştir tabiki ondan yırtarsın :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun ama plakanın cıkmasını beklıyemedınmı ruhsatsız gezıyorsun heyecana verelim:mrgreen: neyse rodaja uymayı ıhmal etme tekerin düz bassın ,plaka ruhsat yok nasıl baglasınki direk hırsızlıktan içeri atabilirler:cherry: faturan kesilmiştir tabiki ondan yırtarsın :)
fatura daha bugün kesilecek, bayi sadece yakalamasınlar diye bir kağıt yazdı kaşeleyip imzaladı, ben yinede işimi şansa bırakmadım, uzadım gittim jandarmanın yanından :p rodajını kitabına göre yapmaya çalışıyorum, ilk 1000km 5,500 deviri geçmiyorum

bu motosikletin cüssesine göre deposunu biraz fazla büyüktür sehir içerisinde full depo gezmeni tavsiye etmem :D 19.2 litre

kardeş gezintin iyide yanlış ne kadar işte varsa yapmışsın :) içkili araç kullanma ruhsatsız gezme millete söylüyoruz kendimiz yapmayalım değilmi :) neyse yanlış anlama ufak tavsiye yaptım alınmada bende motoru verdim shadowu ybr kaldı elimde oda sorunlu anlayacağın şuan gezmek yok yeni motor alırsak bakalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardeş gezintin iyide yanlış ne kadar işte varsa yapmışsın :) içkili araç kullanma ruhsatsız gezme millete söylüyoruz kendimiz yapmayalım değilmi :) neyse yanlış anlama ufak tavsiye yaptım alınmada bende motoru verdim shadowu ybr kaldı elimde oda sorunlu anlayacağın şuan gezmek yok yeni motor alırsak bakalım
ne yapacan kardeş ilk zamanlar böyle hatalar yapılıyor, ybr de ne sorunun var aslında çok sağlam motorlar, işallah yeni motorunu alırsın, :cat:

Bu sene keni motorumuzla çıksaydık tatile ilk gideceğimiz yerdi Asos ama yine izin günümüzde gideceğiz keşke daha çok foto çekseymişsiniz yine de paylaşım için teşekkürler :) Motorunuz da hayırlı olsun tabii bu arada :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu sene keni motorumuzla çıksaydık tatile ilk gideceğimiz yerdi Asos ama yine izin günümüzde gideceğiz keşke daha çok foto çekseymişsiniz yine de paylaşım için teşekkürler :) Motorunuz da hayırlı olsun tabii bu arada :rendeer:

ben teşekkür ederim:rendeer:

Valla çok güzel fotoğraflar tebrik ederim.Küçükkuyulu olarak memleketimle övünüyorum ama ne yazık ki istanbulda yaşıyorum:pale:

ne yapacan kardeş ilk zamanlar böyle hatalar yapılıyor, ybr de ne sorunun var aslında çok sağlam motorlar, işallah yeni motorunu alırsın, :cat:

kardeş ybr emektar benim 60 bine dayadı ufaktan sızlanıyor motoru tepkinli kullanıyorum anlayacağın romatizma olmuş :) yeni motor bakıyorum ama uygun fiyata bakıyorum ya hyo 650 lik yada eski motorlarımdan fazer bakıyorum kısmet yahu ybr 250 güzel makine alıcam ama sıfırı pahalı 2. elide az var piyasada bakalım işte kolay gelsin kazasız belasız kullanmak nasip olsun sanada

siyah yakışıyomuş ybr250 ye ilk kez gördüm. hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
bu arada çevirmeye girmemek de iyi cesaret. bu ülkede dur ihtarına uymadığı için vurulan çok adam oldu unutmamak lazım...

hayırlı olsun güle güle kullan...

bsd

Motorun çok güzelmiş hayırlı olsun. Tam oralara ve böyle geziler yapmak için biçilmiş kaftan.
Çok özledim ya oraları. Hayalim Ankaradan Asos plajlarına gelmek , ufak çadır kurup denize girmek.:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
fatura daha bugün kesilecek, bayi sadece yakalamasınlar diye bir kağıt yazdı kaşeleyip imzaladı, ben yinede işimi şansa bırakmadım, uzadım gittim jandarmanın yanından :p rodajını kitabına göre yapmaya çalışıyorum, ilk 1000km 5,500 deviri geçmiyorum

bır dahakı gezınde kkuyu yada altınoluga beklıyorum :) cuma gunu oralardayım herzaman beklerım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 PM ----------

abla asosa gelırsenız altınoluga gelmessenız darılırım :)

Ne güzel fotoğraflar bunlar, 10 yıldır her yaz tatilimi Akçayda geçiririm, Edremitte kasaptan etimizi alırız, kuyudan bidonlarımızı doldururuz. Bu yazda gelebilirsem, belki Akçay sahilinde birer bira tokuştururuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar